• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 0,00 € 1,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Kabelclips


Kabels netjes wegwerken? Geen enkel probleem met de kabelclips van Newtec. Deze kabel clips kunnen wij uit voorraad leveren in verschillende afmetingen. Zo ben je er zeker van dat ook je woning tot kantoor superstrak wordt opgeleverd.

De juiste maat kabelclip


Meet de buitenmaten van je huidige of nieuw aan te schaffen elektrabuis op. Combineer de buitenmaten met de bij de kabelclips aangegeven maten. Bij een buitenmaat van 16 mm kan deze gecombineerd worden met de bevestigingsclips die binnen dit bereik vallen zoals bijvoorbeeld 12 tot 18 millimeter. Wij adviseren minimaal 1 kabelclip per 100 centimeter in te zetten.

11 producten
1 - 11 van 11
1 - 11 van 11

Waarom kabelclips gebruiken?

Losse kabels zijn een veiligheidsrisico. Een ongeluk zit letterlijk in een klein kabeltje. Denk aan mensen die blijven haken achter een kabel tot huisdieren die aan kabels knagen. Door de kabels te gebruiken in combinatie met het geschikte kunststof installatiebuis ben je zeker van je zaak. Een ander belangrijk voordeel in het toepassen van kabelclips is kabelmanagement. Denk bijvoorbeeld aan het toepassen van kleurcodes. Kabels vervangen wordt ook een stuk gemakkelijker. Leiding los klikken, kabel vervangen en leiding weer vast klikken.Hoe kabelclips bevestigen?


Door kabelclips te combineren met het geschikte bevestigingsmateriaal zoals bijvoorbeeld pluggen en schroeven en boutjes ben je zeker van een optimale bevestiging.

Heb je nog vragen over kabelclips of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via nummer 053 - 711 36 74 of stuur e-mail naar info@elektramat.nl en één van onze medewerkers zal je te woord staan. 

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren