• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 0,00 € 10,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Conex Holland

Conex is al jaren een begrip in de installatiewereld, al sinds 1930 levert Conex producten aan de professionele installatiewereld. Conex produceert tegenwoordig lasdoppen, mantelbuizen en lasklemmen.

Hieronder vindt u meer informatie over de Conex producten.

Conex lasklemmen

Conex lasklemmen zijn ideaal om installatiedraden te verbinden. Door de transparante kleur is de insteek goed te controleren. U hoeft de draden er niet in te twisten, ze kunnen er gewoon ingestoken worden. De Conex lasklemmen hebben een maximale klemvastheid door de hoge kwaliteit verenstaal en zijn aan de achterkant voor zien van een test ingang. Het product is geschikt voor draaddiktes van 0.75 mm² tot 2.5 mm².

Conex mini lasklemmen

Naast de traditionele lasklemmen produceert Conex ook de minilasklemmen. Deze beschikken over dezelfde eigenschappen als de traditionele uitvoering, maar zijn wel 25% kleiner. Handig voor klussen waarbij u niet veel ruimte heeft.

Conex multiklem

De Conex multiklem is de opvolger van de traditionele klemmen. Door het gebruik van een dubbele veertechniek is het mogelijk om massief, geslagen en flexibel te klemmen. De multiklem is geschikt voor draden met een diameter van 0.50 mm² tot en met 4 mm² . Ook deze klem is voorzien van een test ingang.

Conex lasdoppen

De Conex lasdop is het ‘oerproduct’ van Conex. Tegenwoordig is het product ver doorontwikkeld. Niet alleen het porseleinen buitenwerk is vervangen voor hoogwaardig kunststof maar ook het binnenwerk is flink verbeterd door de jaren heen.

Conex mantelbuizen

Conex mantelbuizen zijn flexibel, sterk en daarnaast zeer licht, en daardoor makkelijk te vervoeren. Door zijn flexibiliteit is het product uitermate geschikt voor het ommantelen van bochten. Er zijn 6 verschillende diameters te bestellen. 

18 producten
1 - 18 van 18
1 - 18 van 18
Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren