• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 3,00 € 105,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

YMVK-mb-ss

YMVK-mb-ss is een soepele en tevens moeilijk brandbare installatiekabel. De kabel lijkt erg veel op de reguliere YMVK-kabel, het belangrijkste verschil is de soepele kern aanwezig in deze kabel. Heb je een vraag over welke kabel je het beste toe kunt passen? Neem dan contact op voor een deskundig advies, we helpen je graag!

YMVK-mb-ss kabel:
  • KEMA-KEUR
  • Laagste prijsgarantie
  • Kosteloos op maat geknipt

Kies een YMVK-mb-ss kabel.

29 producten
1 - 29 van 29
1 - 29 van 29

YMVK-mb-ss kopen? Bestel online bij Elektramat!

Een YMVKmb-ss kabel is een moeilijk brandbare kabel en daardoor goed te gebruiken bij toepassingsgebieden waar hoge eisen aan brandveiligheid worden gesteld. Vanwege de flexibiliteit van de YMVKmb-ss kabel is deze kabel gemakkelijk in gebruik en versnelt het de verwerking van de kabel. Varianten op de YMVKmb-ss soepele kabel zijn de YMVK mb kabel en de YMVK-as kabel. Ook deze kabels hebben klasse 2-geleiders. De as (aardescherm) zorgt ervoor dat de moeilijk brandbare kabel, bij eventueel breken door werkzaamheden in de grond, beveiligd is. Het aardescherm zorgt er voor dat de kabel is aangesloten op de aarde door middel van een ijzeren mantel die om de eerste grijze isolatielaag heen zit. In industriële installaties wordt de kabel vaak toegepast om te zorgen voor een veiligere werkomgeving. Mocht je een kabel nodig hebben voor lichte bovengrondse installaties, dan ben je op zoek naar een XMVK kabel.De YMVKmb-ss soepele kabel  wordt aangeboden met zowel 1, 3, 4 als 5 aders.


Heb je een vraag over deze soepele YMVK kabel? Neem dan contact op voor al je vragen. Je kunt bellen naar 053 711 36 74 of mailen naar info@elektramat.nl. Onze medewerkers helpen je graag.

 

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren