Message here Uitloggen
Menu

F-connector

Een versterker, verdeelelement of multitap aansluiten? In de meeste gevallen heb je dan een F-connector nodig. De F-connector zorgt ervoor dat je een storingsvrij signaal van je analoge of digitale televisie hebt. Bovendien is een F-connector eenvoudig aan te sluiten op je coaxkabel.

Weergave
Weergave

Kwaliteit Hirschmann coax F-connector

De Hirschmann coax connector is een push on f-connector voor 7 mm kabels. De KOKA9 TS, KOKA PVC6 en KOKA 799 zijn kabels die op deze connector kunnen worden aangesloten. De Hirschmann f-connector is van hoge kwaliteit en beschermt uitstekend tegen ongewenste signalen. De POFC 070 f-connector is de enige connector die is voorzien van een Kabel Keur. 

Coax f-connector

De coax f-connector wordt gebruikt voor het aansluiten van versterkers, verdeelelementen en multitaps. Aan sommige kabels zitten al connectoren, maar je kan ook zelf je connector op de coaxkabel aansluiten. Bij het uitkiezen van een f-connector is het van belang dat deze op de coaxkabel past. Kies daarom de juiste dikte. Kijk tevens of er een Kabel Keur op de de f-connector zit, dan heb je gegarandeerd de juiste kwaliteit. Alle connectoren van Elektramat zijn voorzien van een Kabel Keur.

Heb je nog vragen over coax stekkers? Of andere producten van Hirschmann? Neem dan contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een email naar [email protected]