• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

YMVKmb-ss soepel

YMVKmb-ss soepele kabel is een soepele en tevens moeilijk brandbare installatiekabel. Een YMVKmb-ss kabel is een moeilijk brandbare kabel en daardoor goed te gebruiken bij toepassingsgebieden waar hoge eisen aan brandveiligheid worden gesteld. Vanwege de flexibiliteit van de YMVKmb-ss kabel is deze kabel gemakkelijk in gebruik en versnelt het de verwerking van de kabel. Varianten op de YMVKmb-ss soepele kabel zijn de YMVK mb kabel en de YMVK-as kabel. De YMBK mb kabel is de minder soepele variant van de YMVKmb-ss soepele kabel  en de YVMK-as kabel is de grondkabel variant. Ook deze kabels hebben klasse 2-geleiders. De as(aardescherm) zorgt er voor dat de moeilijk brandbare kabel, bij eventueel breken door werkzaamheden in de grond, beveiligd is. Het aardescherm zorgt er voor dat de kabel is aangesloten op de aarde door middel van een ijzeren mantel die om de eerste grijze isolatielaag heen zit. In industriële installaties wordt de kabel vaak toegepast om te zorgen voor een veiligere werkomgeving. Mocht u een kabel nodig hebben voor lichte bovengrondse installaties, dan bent u op zoek naar een XMVK kabel.

De YMVKmb-ss soepele kabel  wordt aangeboden met zowel 1, 3, 4 als 5 aders. Mocht u echter niet geheel duidelijk hebben welke kabel u nodig heeft voor uw installatie, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Deze zal u dan van advies voorzien.

YMVKmb-ss 1 aderig YMVKmb-ss 1 aderig YMVKmb-ss 3 aderig YMVKmb-ss 3 aderig YMVKmb-ss 4 aderig YMVKmb-ss 4 aderig YMVKmb-ss 5 aderig YMVKmb-ss 5 aderig
Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

Inloggen

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk