Gira systeem 55

Ben jij van plan om in je huis nieuw schakelmateriaal te plaatsen? Schakelmateriaal van Gira systeem 55 is een van de vele soorten schakelmateriaal dat je online of in de bouwmarkten tegenkomt. En dat is niet zo raar. Het schakelmateriaal van Gira systeem 55 is een veelgebruikte lijn die je in veel huizen terugziet. Vanwege de veelzijdigheid is dit een favoriet voor veel mensen.

Een van de grootste voordelen van Gira systeem 55 is dat het te combineren is met veel andere lijnen schakelmateriaal van Gira. Je kunt het schakelmateriaal van Gira systeem 55 combineren met lijnen zoals; Gira E2, Gira Esprit, Gira Studio en Gira Event

Populaire kennisbank artikelen
De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Waar bestaat Gira systeem 55 uit?

Systeem 55 is de standaardlijn van Gira en de naam voor deze lijn is afgeleid van de afmeting van de schakelaar; 55x55 mm. Binnen deze lijn van Gira zitten diverse soorten schakelmateriaal en in totaal meer dan 300 verschillende functionaliteiten. Gira systeem 55 is daarnaast verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren;

  • Zuiver wit glanzend
  • Zuiver wit mat
  • Crème
  • Antraciet
  • Zwart mat
  • Aluminium
  • Edelstaal
  • Brons
  • Messing
  • Chroom 

Door het assortiment van systeem 55 uit te breiden met schakelmateriaal van edelstaal geeft Gira gehoor aan vele architecten. Het schakelmateriaal van edelstaal is voorzien van een strak design en heeft een mooie zilveren zijdeglans. Daarnaast is het roestvrij, weer- en hittebestendig en antibacterieel.

Gira systeem 55 edelstaal

Het meeste schakelmateriaal is gemaakt van thermoplast. Door te werken met thermoplast wordt er ook rekening gehouden met het milieu. Thermoplast is een bepaald soort kunststof met het grootste voordeel dat eenvoudig in een bepaalde vorm gebracht kan worden bij verhitting. Schakelmateriaal van thermoplast is recyclebaar en milieuvriendelijk. Het oppervlakte is gemakkelijk te reinigen en heeft een hoge uv-bestendigheid

Gira stopcontact met randaarde (046603)

Een veel verkocht product is het Gira stopcontact met randaarde (046603). Dit stopcontact heeft een prachtige zuiver witte kleur met een glanzende uitstraling. Dankzij zijn moderne uitstraling past het stopcontact binnen vele interieurs. Het materiaal van het Gira stopcontact met randaarde (046603) is gemaakt van breuk- en slagvast thermoplast. 

Gira stopcontact met randaarde (046603)

Gira stopcontact met randaarde (046603) is ook verkrijgbaar in de kleuren wit mat, crème, antraciet, zwart mat, aluminium, edelstaal, brons, messing en chroom. 

Gira systeem 55 aansluiten

Ga jij schakelmateriaal van systeem 55 aansluiten maar heb je geen idee hoe dat moet? Met onze kennisbank artikel “stopcontact aansluiten” leggen we je stap voor stap uit hoe je dit veilig kunt doen. Uiteraard werkt dit ook voor schakelmateriaal van andere merken. Wel belangrijk om te weten. Systeem 55 is compatibel met veel andere lijnen van Gira, maar het is niet mogelijk om dit te combineren met andere merken.

Gira Systeem 55 kopen?

Bij Elektramat.nl bestel je eenvoudig online Gira systeem 55 schakelmateriaal en alle toebehoren. Heb je vragen over de producten van Gira? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wil je graag een mail sturen, dan kan dat naar [email protected]. Liever telefonisch contact? Bel ons dan op het volgende nummer 088 - 51 11 600. Je kunt ook direct een chatgesprek starten, als je op de chat ballon rechts onderin je scherm klikt.