• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 12,00 € 125,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

kWh meter

Een kWh meter maakt het voor u mogelijk om uw energie verbruik bij te houden. Dit kan van belang zijn bij bepaalde installaties, bijvoorbeeld als u het verbruik van uw laadpaal wilt bijhouden! Elektramat biedt een aantal kWh meters waarmee u uw elektrische verbruik kunt meten. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina. Per kWh meter staat aangegeven wat de technische specificaties zijn en wat de kosten van het product zijn.

1 fase of 3 fase kWh meter nodig?

Elektramat levert u de 1 fase kWh meters van de merken EMAT en Eastron. Daarnaast worden ook 3 fase elektriciteitsmeters aangeboden van deze twee merken. Maak hieronder de keuze uit een DIN-rail kWh meter of variant voor in het stopcontact. 

Bent u echter op zoek naar een ander type meter? Bekijk dan eens de pagina elektriciteitmeter. Tegenwoordig is het ook mogelijk om het energieverbruik, gemeten door de kWh meter, online af te lezen! Dit kan door de online verbruiksmonitor. Deze vindt u eveneens op deze pagina. 

24 producten
1 - 24 van 24
1 - 24 van 24

KWh meters voor uw groepenkast, laadpaal en pv-verdeler!

Wij bieden u diverse digitale kWh meters, maar ook een analoge kWh meter! De onderstaande producten zijn geschikt om in uw groepenkast te plaatsen, maar u kunt ook een kWh meter kopen die u met een stekker in een stopcontact plaatst en MID gekeurde kWh meters. KWh meters komen o.a. voor in laadpalen en PV-verdelers.

De meters zijn geschikt voor diverse toepassingen, waardoor u in elke situatie een geschikte elektriciteitsmeter kunt bestellen. Ook voor zonnepanelen leveren wij een geschikte kWh meter. Het voordeel van deze producten is dat terugtellen eveneens mogelijk is.

kWh meter met Modbus en MID

Zoals gezegd zijn er diverse elektriciteitsmeters. Voor iedere situatie kunnen wij een geschikte meter leveren. Wenst u graag variant met Modbus communicatie of juist een type voorzien van MID keurmerk? Dan bent u bij Elektramat.nl aan het juiste adres.

Het MID keurmerk is een Europees keurmerk wat u toestaat om de gegevens te gebruiken ter verrekening van de gebruikte energie. Dit is veelal van toepassing wanneer u de verbruikte energie in eerste instantie betaalt, maar uiteindelijk voor bijvoorbeeld de rekening van uw werkgever komt (in het geval van een laadpaal).

Een Modbus communicatie protocol is een communicatie module die u in staat stelt om de gegevens af te lezen op uw computer, wanneer verbinding is gerealiseerd. Wilt u hier graag meer over weten of wilt u graag meer informatie voor dat u uw kWh meter gaat kopen? Voor vragen en technische informatie over de kWh meters kunt u contact opnemen met de medewerkers van Elektramat. 

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

Inloggen

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk