Waterdichte groepenkast

Op zoek naar een groepenkast voor buiten? Elektramat heeft het grootste assortiment waterdichte groepenkasten met IP55 beschermingsgraad. De groepenkasten worden gratis verzonden en we rekenen geen extra kosten voor het assembleren. Op deze pagina vind je alle benodigde informatie over de waterdichte groepenkast en geven we je tips & advies.

 

Selecteer een waterdichte groepenkast


Verschillende merken waterdichte groepenkasten
In onderstaande tabel vind je een overzicht met een aantal verschillen tussen de verkrijgbare merken waterdichte groepenkasten.

Waterdichte groepenkasten van EMAT
Op EMAT IP55 waterdichte groepenkasten zit 10 jaar garantie. Door te kiezen voor EMAT groepenkast componenten kies je voor beste prijs-kwaliteitverhouding.

Eaton componenten in waterdichte groepenkast
De Eaton componenten in waterdichte groepenkast zijn verkrijgbaar in een 1/3 fase, 1 fase en 3 fase variant. De groepenkasten staan bij ons bekend als uiterst betrouwbaar en van de hoogste kwaliteit.

Kenmerken
Elektramat levert waterdichte groepenkasten met Eaton en EMAT componenten. Beide varianten zijn geschikt om geplaatst te worden in situaties waarbij spuitwaterdichtheid vereist is. Een groepenkast die hier tegen bestand is, duiden we aan met een IP55 classificatie.

Waterdichte groepenkasten zijn verkrijgbaar in varianten geschikt voor een 1 fase, 3 fase of 1/3 fase aansluiting. Klik op de buttons om de gewenste afmeting te selecteren, vervolgens kom je in de generator terecht waar je zelf de inhoud van de meterkast buiten kunt bepalen. Beschikbaar in de volgende afmetingen:

  • 250 x 200 mm. 1 DIN-rail met ruimte voor 12 modules.
  • 250 x 370 mm. 2 DIN-rails met ruimte voor 24 modules.

Waterdichte groepenkast kopen?

Elektramat heeft jarenlange ervaring met het assembleren van waterdichte groepenkasten. Bestel via de webshop en profiteer van de volgende voordelen:

  • Alle groepenkasten worden gratis verzonden.
  • Waterdichte groepenkasten van de hoogste kwaliteit.
  • Groepenkast voor buiten zelf samenstellen.
  • Waterdichte groepenkasten worden kosteloos geassembleerd.
  • Vragen of twijfels? Deskundige medewerkers van Elektramat helpen je graag verder.
Waterdichte groepenkast
Groepenkast waterdicht
Waterdichte groepenkast kopen


Groepenkast voor buiten samenstellen

Het samenstellen van een waterdichte groepenkast gaat exact hetzelfde als het samenstellen van alle andere groepenkasten. Je kunt ook bij het samenstellen van een waterdichte groepenkast ons stappenplan gebruikenElektramat levert, naast waterdichte groepenkasten, ook andere grote merken groepenkasten. Voorbeelden hiervan zijn de ABB groepenkast en Hager groepenkast.


Heb je nog vragen over waterdichte groepenkasten? Neem contact met ons op via [email protected] of bel naar 088 - 51 11 600. We helpen je graag op weg.