Message here Uitloggen
Menu

Kabelbescherming

Kabels kunnen beschadigd raken of moeten met elkaar verbonden worden. Hierdoor kunnen er aders van de kabel bloot komen te liggen. Dit is natuurlijk niet wenselijk. Je wilt de bescherming van de buitenmantel behouden. Om deze bescherming weer terug te krijgen vind je in deze categorie verschillende soorten kabelbescherming. Verschillende soorten Cellpack tape helpen je om een goede kabelbescherming te creëren.

Weergave
Weergave

Waarvoor gebruik je kabelbescherming?

De term kabelbescherming zegt het natuurlijk al. Je wilt kabels beschermen. Als een kabel beschadigd raakt, dan is deze niet meer optimaal beschermd. De aderen van de kabel worden blootgesteld aan invloeden van buitenaf zoals vocht. Ook bij het maken van een verbinding tussen kabels komen aderen van de kabel bloot te liggen. Deze zijn ook onbeschermd. Door het kiezen van de juiste kabelbescherming zorg je ervoor dat deze bescherming weer optimaal hersteld is. Hiermee voorkom je vervelende situaties zoals kortsluiting.

Wat is Cellpack 62?

Een voorbeeld van kabelbescherming is Cellpack 62. Dit soort tape is ideaal, omdat het te gebruiken is voor verschillende doeleinden:

  • Beschermen en repareren van kabelmaterialen
  • Isoleren van aders van kabels
  • Verbinden van kabel- en isolatiematerialen
  • Waterdicht afsluiten van gietvormen en mallen

Cellpack tape heeft een zeer lange levensduur. Het Cellpack 62 tape is rekbaar en waterbestendig. Door het gebruik van dit soort Cellpack tape kun je elektrolytische corrosie voorkomen. Het hecht heel goed op ontelbare materialen, maar het is ook mogelijk om deze weer volledig te verwijderen. In de tabel hieronder kun je de afmetingen vinden van Cellpack 62.

Breedte 19 millimeter
Dikte 0,75 millimeter
Lengte 10 meter

Cellpack tape kopen bij Elektramat

Bij Elektramat heb je de keuze uit verschillende soorten Cellpack tape. Je kunt het Cellpack tape gebruiken als kabelbescherming. Als je al jouw materiaal voor een klus tegelijk besteld en je komt uit op een bedrag van boven de €100,- dan wordt de bestelling gratis verzonden. Daarnaast beschikken wij over een deskundige klantenservice die je graag helpen met alle vragen over jouw klus en natuurlijk onze producten. Bestel dus snel jouw materialen en we versturen deze zo snel mogelijk.

Heb je vragen over de verschillende soorten kabelbescherming? Onze medewerkers helpen je graag om het juiste product te kiezen. Je kunt op verschillende manieren in contact met ze komen. Bellen kan naar het volgende telefoonnummer: 088 - 51 11 600. Je kunt ook een mail sturen naar [email protected]. Ze zullen je dan voorzien van een deskundig advies.