Message here Uitloggen
Menu

Kabel specialist

Inleiding

Kabel24 is dé deskundige leverancier met een groot assortiment kabels, die zowel aan professionals als particulieren levert.

Vanaf begin 2015 valt onder Elektramat BV een dochtersite die zich specialiseert op het gebied van alle soorten kabels. Van installatiekabels en grondkabels tot aan installatiedraden en industriële kabels. Bestel je kabels eenvoudig per één, honderd of vijfhonderd meter. Kabel24 zal de kabels voor je aanleveren in de door je aangegeven lengtes.

Voor al je installatieklussen en werkzaamheden worden de kabels aangeboden die je nodig hebt van hoogwaardige kwaliteit. Overzichtelijk verdeeld en met specifieke productgegevens.

Waarom zou je kiezen voor Kabel24.nl?

- Laagste prijs garantie
- Levering binnen 24 uur
- Ruim assortiment
- Advies op maat
- Webshop Keurmerk

Bij kabel24 vind je categorieën als YMvK kabel, XMvK kabel, YMvK-as grondkabel, YMvK-mb-ss kabel, XMvK-as grondkabel, neoprene kabel, H07BQ-F – pur kabel, alarmkabel HV-H, luidsprekerkabel, hittebestendige kabel, VMvL kabel, VD draad, coax kabel, solar kabel, aarddraad, montagesnoer, flexibele buid met draad en nog vele anderen. Kabel24 is van alle markten thuis en zal je voorzien van de kabel die je zoekt voor je installatieklussen en werkzaamheden.

Je kunt de kabels online-, telefonisch- en via de mail bestellen in rollen van 100 of haspels van 500 meter, daarnaast kun je diverse kabels per meter bestellen.

Mocht je een specifieke kabel zoeken die toch niet op de website staat of is het niet duidelijk welke kabel je precies nodig hebt, neem dan contact op via 088 - 51 11 600