• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Meterkast vervangen

En nieuwe groepenkast is nodig bij de aanpassingen in uw meterkast.Gaat u uw meterkast vervangen? Heeft u een relatief oude woning met een stoppenkast die aan vervanging toe is? Lees hieronder alles over hoe u het best en snelt een meterkast kunt vervangen.

Toe aan een nieuwe groepenkast

Moet u snel een meterkast vervangen? Dan is het wel zo prettig dat u deze op korte termijn in huis heeft. Daarom moet u eens op de website van Elektramat kijken. Wij zijn een van de grootste online aanbieders van elektrotechnische materialen en hebben een levertijd van tussen de één en twee werkdagen. Sneller is haast niet mogelijk. Kijk op onze website voor meer informatie over onze producten en over het plaatsen van een online bestelling.

De meterkast vervangen doet u in principe door de bestaande groepenkast of stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast.Hierbij is het van belang dat u zorgt voor een kwalitatief goede groepenkast met voldoende automaten en een goede afzekering. Als u op korte termijn uw meterkast gaat vervangen, bestel dan bij Elektramat.nl. Door de korte levertijden bent u snel voorzien van uw groepenkast onderdelen, maar ook van verschillende installatiematerialen.

Een meterkast vervangen? Wij helpen u graag.

Wanneer u een nieuwe meterkast nodig heeft, dan is Elektramat u graag van dienst. Een meterkast vervangen is voor ons een fluitje van een cent. Bel ons voor het maken van een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken op 053 - 711 36 74. Of stuur ons een email (info@elektramat.nl). U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Een meterkast vervangen moet zorgvuldig worden gedaan. Daarom is het verstandig wanneer u de hulp inroept van de experts. Mensen zoals het personeel van Elektramat. De expertise van het personeel, het grote en diverse assortiment en de aanzienlijke voorraden, kunnen wij u zeer snel en uitstekend van dienst zijn.

Alles online regelen

Gemak dient de mens. Ook wanneer u een meterkast moet vervangen. Bij Elektramat kunt direct alles regelen, en dat is wel zo makkelijk. Van het uitzoeken van het juiste product tot het bestellen en afrekenen. Bij ons is het met slechts een paar muisklikken geregeld. Bij het bestellen van een nieuwe meterkast maakt u allereerst de keuze uit een 1 fase of een 3 fase meterkast (groepenkast).

1 fase meterkasten

3 fase meterkasten

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren