Message here Uitloggen
Menu

Meterkast vervangen

En nieuwe groepenkast is nodig bij de aanpassingen in uw meterkast.

Inleiding

Ga je je meterkast vervangen? Heb je een relatief oude woning met een stoppenkast die aan vervanging toe is? Lees hieronder alles over hoe je het beste en snel een meterkast kunt vervangen.

Toe aan een nieuwe groepenkast

Moet je snel een meterkast vervangen? Dan is het wel zo prettig dat je deze op korte termijn in huis hebt. Daarom moet je eens op de website van Elektramat kijken. Wij zijn een van de grootste online aanbieders van elektrotechnische materialen en hebben een levertijd van tussen de één en twee werkdagen. Sneller is haast niet mogelijk. Kijk op onze website voor meer informatie over onze producten en over het plaatsen van een online bestelling.

De meterkast vervangen doe je door de bestaande groepenkast of stoppenkast te vervangen voor een nieuwe groepenkast. Hierbij is het van belang dat je zorgt voor een kwalitatief goede groepenkast met voldoende automaten en een goede afzekering. Als je op korte termijn je meterkast gaat vervangen, bestel dan bij Elektramat.nl. Door de korte levertijden bent je snel voorzien van je groepenkast onderdelen, maar ook van verschillende installatiematerialen.

Een meterkast vervangen? Wij helpen je graag.

Wanneer je een nieuwe meterkast nodig hebt, dan is Elektramat je graag van dienst. Een meterkast vervangen is voor ons een fluitje van een cent. Bel ons voor het maken van een afspraak. Je kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 51 11 600. Of stuur ons een email
([email protected]). Je krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons.

Een meterkast vervangen moet zorgvuldig worden gedaan. Daarom is het verstandig wanneer je de hulp inroept van de experts. Mensen zoals het personeel van Elektramat. De expertise van het personeel, het grote en diverse assortiment en de aanzienlijke voorraden, kunnen wij je zeer snel en uitstekend van dienst zijn.

Alles online regelen

Gemak dient de mens. Ook wanneer je een meterkast moet vervangen. Bij Elektramat kan je direct alles regelen, en dat is wel zo makkelijk. Van het uitzoeken van het juiste product tot het bestellen en afrekenen. Bij ons is het met slechts een paar muisklikken geregeld. Bij het bestellen van een nieuwe meterkast maak je allereerst de keuze uit een 1 fase of een 3 fase meterkast (groepenkast).

1 fase meterkasten 3 fase meterkasten