• Gratis verzending vanaf €100
 • Verzending binnen 24 uur
 • Laagste prijsgarantie

Over Elektramat

De online elektrotechnische groothandel, Elektramat, is ruim 10 jaar actief in de elektrotechnische branche. De organisatie heeft een assortiment dat bestaat uit meer dan 400.000 artikelen. De winkel en het magazijn van Elektramat zijn gevestigd aan de Wethouder Beversstraat 189 in Enschede, nabij de afslag Enschede-Zuid op de snelweg.


Ons team

In 2006 is de organisatie opgericht en vandaag de dag is het een organisatie met 67 medewerkers. Wij staan op maandag tot en met donderdag van 07:00 tot en met 21:00 uur en vrijdag van 07:00 tot en met 17:00 uur voor je klaar. Zaterdag kun je van 08:30 tot en met 12:30 uur bij ons terecht voor alle vragen en voor het afhalen van je bestelling.

 

Showroom en winkel
Ons assortiment bestaat uit meer dan 400.000 artikelen. Een groot deel van deze artikelen hebben wij op voorraad in Enschede. Naast het magazijn hebben wij ook een winkel met showroom. In onze winkel kun je diverse materialen bekijken. Denk hierbij aan:

 • Groepenkasten van o.a. EMAT, Hager, Eaton, ABB en Attema
 • Schakelmateriaal designs
 • Draadloze schakelmaterialen van KlikAanKlikUit
 • Installatiekabels
 • Laadpalen
 • Diverse installatiematerialen, waaronder inbouwdozen, lasdozen en tape
   

In de elektrotechnische wereld is kwaliteit een zeer belangrijk aspect, iedere woning, bedrijfsgebouw of ander pand dient voorzien te worden van de beste materialen, geïnstalleerd door vakmensen. Elektramat streeft te allen tijde de hoogste kwaliteit na, in zowel het productaanbod als in de dienstverlening.

In de showroom van Elektramat ben je van harte welkom om een deel van onze producten te bekijken en om vragen te stellen aan onze specialisten. Je kunt ter plekke je bestelling plaatsen en/of afhalen. Wij willen je graag laten zien wat wij jou allemaal kunnen bieden en willen de producten ook tastbaar maken, om er een goed beeld van te krijgen.

Advies bij verbouwen en klussen?
In onze showroom hebben wij diverse demoborden met verschillende designs schakelmateriaal. Je vindt hier onder andere Busch Jaeger, Jung en Gira. Deze merken bieden een gevarieerd aanbod wat betreft kleuren, vormen en afdekramen. Iedere woon- en slaapkamer in een woonhuis of vergader- en kantoorruimte in een bedrijfspand wil je voorzien van designvolle en passende schakelaars, stopcontacten en dimmers om de ruimte goed en naar wens af te werken.

Wanneer je gaat verbouwen of klussen in je (nieuwe) woning, is het goed om te weten of de schakelmaterialen toegepast kunnen worden op de bestaande basiselementen, maar ook of de artikelen geleverd kunnen worden voordat je begint met je klus. Wij staan je graag te woord in je zoektocht naar de passende artikelen.
 

Kabels in alle lengtes en groepenkasten voor alle situaties
Heb je een klus en nog snel een rol installatie- of grondkabel nodig? In onze showroom vind je de standaard 3-aderige installatiekabel op een pallet, die je voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Je kunt de kabel ook eerst even bekijken of vragen of wij een specifieke lengte af kunnen knippen, zodat je precies genoeg hebt en uiteraard niet te veel betaalt.

Elektramat is premium dealer van het merk EMAT. Een merk met veel mogelijkheden en voor iedere situatie de juiste groepenkast. Ben je benieuwd hoe de groepenkasten eruitzien en wat de mogelijkheden zijn? In onze showroom vind je een prachtige opstelling met diverse kleine, middel en grote groepenkasten in verschillende uitvoeringen. Behoefte aan specifiek advies en/of toelichting over de artikelen, vraag het aan een van onze medewerkers.


Laadpalen voor de laagste prijs
Naast de elektrotechnische producten die je van ons gewend bent, leveren wij ook laadpalen, laadkabels en accessoires voor het opladen van je elektrische en plug-in hybride auto. Dankzij de unieke samenwerking met Laadpaal24 leveren wij laadpalen van hoogwaardige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Je kunt bij ons ook advies inwinnen als het gaat om de beste laadoplossing voor je elektrische auto.

Waarom Elektramat?
Wanneer je een bezoek aan Elektramat brengt, ben je verzekerd van:

 • De laagste prijsgarantie
 • Onafhankelijk en deskundig advies
 • Persoonlijke hulp
 • Eenvoudig te bereiken winkel vanuit het centrum van Enschede en via de snelweg (A35/N35)


Een vraag voor ons, maar niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen? Neem dan contact met ons op via nummer 053 - 711 36 74 of stuur een mail naar info@elektramat.nl.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren