• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 121,00 € 248,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Zekeringkast

Een zekeringkast is een centraal punt waarin stroom verdeelt wordt naar verschillende elektrische apparaten. Er zijn nogal een aantal benamingen voor hetzelfde product: groepenkast, verdeelkast, automatenkast of meterkast. Ze hebben echter allemaal dezelfde functie.

Zekeringkasten van Elektramat.nl worden volledig afgemonteerd en bedraad afgeleverd. U hoeft slechts de gewenste zekeringkast met de daarbij behorende componenten te selecteren. Staat uw ideale kast er niet bij? Navigeer door het menu op onze groepenkast pagina.

Alle zekeringkasten worden gratis verzonden!

4 producten
1 - 4 van 4
1 - 4 van 4

U dient een aantal keuzes te maken bij het selecteren van uw ideale zekeringkast. We hebben een aantal opmerkingen en tips opgesteld om uw keuze te vergemakkelijken.

Zekeringkast kopen?

Bij het uitzoeken van een geschikt product moet u eerst een aantal vragen voor uzelf beantwoorden. De allereerst gestelde vraag is vaak: Hoeveel ruimte heb ik nodig voor al mijn componenten?

Dit zijn alle beschikbare afmetingen:

  • 220x220 mm
  • 220x330 mm
  • 220x550 mm
  • 440x330 mm
  • 110x220 mm

Tip: Zorg ervoor dat u, ook met oog op de toekomst, genoeg ruimte heeft voor al uw componenten en accessoires. Houd daarbij rekening met de beschikbare ruimte in uw meterkast en kies een kast groot genoeg voor uw wensen.

Vervolgens kiest u een merk. Door strenge kwaliteitseisen en het voeren van keurmerken, heeft u de garantie dat alle verschillende merken op Elektramat.nl van de hoogste kwaliteit zijn. Dit betekent uiteraard niet dat alle merken hetzelfde zijn.

Tip: Heeft u geen voorkeur voor een specifiek merk? Dan adviseren wij over het algemeen het merk EMAT. Dit geeft u de beste prijskwaliteit verhouding met 5 jaar garantie, terwijl de gebruikelijke garantietermijn 2 jaar is.

Productspecificaties verdeelkast

Bent u opzoek naar een 1 fase of een 3 fase zekeringkast?

  • 1 fase zekeringkasten komen voor in de meeste woningen
  • 3 fase zekeringkasten zien we veel terug bij fabrieken of het gebruik van zware apparatuur

 Tip: Weet u niet zeker welke fase u heeft/nodig heeft? U kunt dit aflezen van uw kWh-meter. Kunt u het hier niet vinden? Kijk dan op uw energiefactuur.

Het enige wat u nog rest, is het bepalen van de inhoud van uw zekeringkast. Indien u vragen heeft over het aantal automatische zekeringen, de differentieelschakelaar of andere componenten, kunt u altijd contact opnemen voor een deskundig advies. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0032 (0) 11 9 8 44 2, of stuur uw vragen of opmerkingen naar info@elektramat.nl.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren