• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Overig
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 171,00 € 1.100,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Intercom systemen

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig intercom systeem voor een scherpe prijs? Wij leveren diverse intercom systemen, zoals een deurbel met camera, deurintercom en veel meer. Een intercom systeem maakt het voor u eenvoudig om vooraf te zien wie er aan de deur is of om hem of haar aan te spreken! In een appartementencomplex of flatgebouw is dit zeer prettig.

Een deurbel met camera of een video intercom systeem, alle varianten zijn te bestellen. Binnen ons assortiment zijn diverse varianten van het intercom systeem beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan een audio intercom toestel, een audio en video intercom systeem en codetableau’s. Voor iedere situatie is daarom een geschikte deurintercom beschikbaar.

Intercom audio kits Intercom audio kits Intercom videokits Intercom videokits Audio intercom toestellen Audio intercom toestellen Video intercom toestellen Video intercom toestellen Audio- en video intercoms 4000-serie Audio- en video intercoms 4000-serie Audio- en video intercoms 8000-serie Audio- en video intercoms 8000-serie VX2300 serie 2-draads digitaal systeem VX2300 serie 2-draads digitaal systeem VX2200 2-draads digitaal intercom systeem (8000 serie modulen) VX2200 2-draads digitaal intercom systeem (8000 serie modulen) Codetableau's Codetableau's Voedingen, transformatoren en overigen Voedingen, transformatoren en overigen
6 producten
1 - 6 van 6
1 - 6 van 6

Intercom systeem met veel mogelijkheden

De aangeboden intercom systemen van Videx zijn veelzijdig en in allerlei soorten, kleuren en typen beschikbaar. U kunt er onder andere voor kiezen of het intercom systeem inbouw of opbouw moet zijn, met of zonder hoorn en met of zonder camera (of enkel en alleen een deurbel camera).

Een deurintercom biedt diverse voordelen, zoals het van te voren kunnen aanspreken en/of kijken voor u de deur opent. Daarnaast zijn er van het audio intercom systeem, video systemen en audio- en video intercom systemen diverse series beschikbaar met een eigen deurbel camera, beldrukker module, luidspreker microfoons en aanverwanten.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren