• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Paneelbouw

Op zoek naar een veldverdeler voor een specifieke situatie? Elektramat maakt veldverdelers van 80A tot en met 125A voor iedere situatie op maat. Ook paneelbouw tot en met 250A is bij ons mogelijk. Hieronder kun je de keuze maken om een veldverdeler met 80A hoofdschakelaar zelf samen te stellen, maar kun je er ook voor kiezen om een offerte op maat op te vragen of om verschillende basismodellen te bekijken.

 

Paneelbouw veldverdeler kopen

Velverdeler nodig? Wij bieden je de volgende opties:

Stel zelf samen
Bekijk de basis modellen
Vraag een offerte aan
Geheel vrijblijvend

 

Of bekijk hieronder de mogelijkheden

Veldverdeler Veldverdeler Lege veldverdeler Lege veldverdeler

Op maat gemaakte paneelbouw

Elektramat is de specialist op het gebied van ontwerp en de productie van schakelkasten, besturingskasten en verdeelkasten toegespitst op de paneelbouw. Doordat Elektramat een eigen productieafdeling heeft voor het ontwikkelen en monteren van energieverdelers en besturingspanelen, met betrekking tot de paneelbouw, kan de verdeler in diverse uitvoeringen samengesteld worden. Alle kasten kunnen samengesteld worden op maat, hierbij kun je denken aan zowel complexe als eenvoudige kasten.

Paneelbouw offerte

Wij leveren veldverdelers aan zowel particulieren als bedrijven. De veldverdeler wordt voor iedere situatie volledig afgemonteerd en voorbedraad afgeleverd op de gewenste bestemming. Het is mogelijk om de verdeler te voorzien van elk gewenst merk met zowel 1 fase als 3 fase onderdelen. Op het gebied van de panelenbouw kun je, met alle vragen bij ons terecht. Wij helpen je graag om de ideale kast samen te stellen.

Veldverdeler met hoofdschakelaar tot 125A

Veldverdelers kunnen voorzien worden met een hoofdschakelaar 40A, maar ook met 63A, 80A of 125A hoofdschakelaar. Daarnaast zijn alle krachtgroepen te bestellen in zowel B-karakteristiek als C-karakteristiek. De aardlekschakelaars zijn behalve in de variant met 40A ook te verkrijgen als variant met 63A.

Krachtgroepen zijn veel voorkomende onderdelen binnen de paneelbouw. Bij ons heb je de mogelijkheid om de volgende varianten in je kast te laten plaatsen:

  • 16A
  • 20A
  • 25A
  • 32A
  • 40A
  • 50A
  • 60A


De veldverdelers zijn beschikbaar met 4-rijen, 5-rijen en 6-rijen. De kasten met 4-rijen zijn er met 48 modules en 96 modules. Een kast met 5-rijen kan geleverd worden met 60 modules of 120 modules. Een kast met 6-rijen is verkrijgbaar met 72 of 144 modules.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren