• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Verwarming

Vloerverwarming in diverse afmetingen voor een heerlijk verwarmde vloer

Heeft u ook zo'n hekel aan koude voeten? Elektrische vloerverwarming voorkomt dit probleem. Elektramat biedt u de mogelijkheid om zelfstandig en eenvoudig uw nieuwe vloerverwarming te installeren. Het installeren van nieuwe vloerverwarming kunt u gemakkelijk zelf uitvoeren door alle benodigde producten op het gebied van de vloerverwarming bij Elektramat aan te schaffen.


De nieuwe vloerverwarming installeert u aan de hand van de meegeleverde handleiding. Deze begeleidt u stapsgewijs door de hele installatie. De Klikspaan attendeert u erop wanneer u een fout maakt bij het installeren van de vloerverwarming. Nadat u de elektrische vloerverwarming heeft geïnstalleerd, komt een monteur bij u langs voor een gratis eindcontrole van de geïnstalleerde vloerverwarming.

Naast vloerverwarming ook spiegelverwarming en thermostaten

Naast de vloerverwarming bieden wij u ook diverse afmetingen spiegelverwarming aan. Voor de spiegelverwarming bieden wij u eveneens een aansluitset!

Heeft u nog vragen over Chromomat of de vloerverwarming in het algemeen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over de vloer- en spiegelverwarming.

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Spiegel verwarming Spiegel verwarming Infrarood panelen Infrarood panelen Plafondstraler Plafondstraler Ribbenbuiskachel Ribbenbuiskachel Verwarmingskabel Verwarmingskabel Convectiekachel Convectiekachel
Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren