• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 1,00 € 148,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

JUNG as500 alpin wit schakelmateriaal

JUNG as500 wit schakelmateriaal is stijlvol schakelmateriaal met een mooie witte kleur! De JUNG as500 alpin wit zijn er in diverse varianten, zoals afdekramen en wandcontactdozen. Hieronder vindt u het hele assortiment JUNG as500 schakelmaterialen.

Een wandcontactdoos met een 1 voudig afdekraam nodig? Of heeft u voor diverse ruimtes dimmerknoppen nodig met een 2 voudig afdekraam? Bestel alle onderdelen uit dezelfde serie om uw ruimtes te voorzien van hetzelfde, designvolle, schakelmateriaal.

37 producten
1 - 37 van 37
1 - 37 van 37

JUNG as500 RAL nummer

Schakelmaterialen worden geleverd in diverse varianten. Het is voor je echter van belang dat je de juiste kleur bestelt. Naast de alpin producten, zijn er ook creme varianten beschikbaar. Op deze pagina bestel je de JUNG as500 alpin wit artikelen. Het RAL nummer van de onderstaande artikelen is: RAL 9010.

Naast Jung as500 afdekramen ook basismaterialen

Om jouw woning en/of kantoor compleet te voorzien van de alpin witte JUNG as500 producten, kun je ook de basiselementen van JUNG bestellen. Bij vragen over de toepassing van een JUNG basismaterialen op het alpin wit schakelmateriaal, kun je gerust contact opnemen en wij helpen jou verder!

Maak hieronder de keuze uit de beschikbare producten uit deze serie schakelmaterialen en richt jou ruimte stijlvol in!

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren