• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 1,00 € 148,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

JUNG as500 alpin wit schakelmateriaal

JUNG as500 wit schakelmateriaal is stijlvol schakelmateriaal met een mooie witte kleur! De JUNG as500 alpin wit zijn er in diverse varianten, zoals afdekramen en wandcontactdozen. Hieronder vindt u het hele assortiment JUNG as500 schakelmaterialen.

Een wandcontactdoos met een 1 voudig afdekraam nodig? Of heeft u voor diverse ruimtes dimmerknoppen nodig met een 2 voudig afdekraam? Bestel alle onderdelen uit dezelfde serie om uw ruimtes te voorzien van hetzelfde, designvolle, schakelmateriaal.

36 producten
1 - 36 van 36
1 - 36 van 36

JUNG as500 RAL nummer

Schakelmaterialen worden geleverd in diverse varianten. Het is voor u echter van belang dat u de juiste kleur bestelt. Naast de alpin producten, zijn er ook creme varianten beschikbaar. Op deze pagina bestelt u echter de JUNG as500 alpin wit artikelen. Het RAL nummer van de onderstaande artikelen is: RAL 9010.

Naast Jung as500 afdekramen ook basismaterialen

Om uw woning en/of kantoor compleet te voorzien van de alpin witte JUNG as500 producten, kunt u ook de basiselementen van JUNG bestellen. Bij vragen over de toepassing van een JUNG basismaterialen op het alpin wit schakelmateriaal, kunt u gerust contact opnemen en wij helpen u verder!

Maak hieronder de keuze uit de beschikbare producten uit deze serie schakelmaterialen en richt u ruimte stijlvol in!

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren