• Gratis verzending vanaf €100
 • Verzending binnen 24 uur
 • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 2,00 € 270,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

JUNG wandcontactdoos / stopcontact

Ben jij op zoek naar een Jung wandcontactdoos (WCD)? Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres. Elektramat biedt het complete assortiment van Jung aan met onze standaard laagste prijs garantie. Het ruime aanbod zorgt dat je kan kiezen uit varianten met een USB, UTP, Coax of andere poort en eventueel een extra schakelaar of klapdeksel.

51 producten
1 - 51 van 51
1 - 51 van 51

Soorten Jung wandcontactdozen

Bij Elektramat heb je de keuze uit verschillende Jung stopcontacten. Afhankelijk van waar je de Jung WCD voor wilt gaan gebruiken, kies je het type wat bij jou past.

  • 1-voudig: een wandcontactdoos met één eenheid.
  • 2-voudig: een Jung dubbel stopcontact heeft twee eenheden.
  • USB: in deze WCD zit een usb ingang.
  • Duo USB Easycharge: je hebt hierbij twee eenheden en twee USB ingangen.
  • Combinatie: dit stopcontact heeft 1 eenheid en één of twee schakelaars.
  • UTP: een wandcontactdoos om een computernetwerk verbinding aan te leggen.

Jung stopcontact met kinderbeveiliging

Een aantal stopcontacten van Jung beschikken over ingebouwde kinderbeveiliging. In de gaatjes van de eenheid zitten kunststof plaatjes. Als je beide gaatjes tegelijk indrukt met een stekker dan kunt u de stekker gewoon in het stopcontact drukken. Wordt er slechts één gaatje ingedrukt dan blijft het kunststof plaatje gesloten. Hierdoor kan een kind dus niet zomaar iets in de wandcontactdoos steken. Je hoeft hiervoor dan niet nog een speciaal klepje in het Jung stopcontact aan te brengen.

Jung WCD met klep

Een stopcontact is niet het meest mooie onderdeel in bijvoorbeeld je woonkamer. Een Jung wandcontactdoos met klep kan hiervoor oplossing bieden. Een belangrijker voordeel van deze klep is de veiligheid. Er kan namelijk niet zomaar iets in het Jung stopcontact komen. Je moet hiervoor eerst het klapdeksel omhoog tillen.

Jung wandcontactdoos ES1520NKL

Een voorbeeld van een Jung stopcontact met klapdeksel is de ES1520NKL. Deze is gemaakt van LS range edelmetaal. Er zijn ook nog andere producten te verkrijgen die gemaakt zijn van LS range edelmetaal Deze wandcontactdoos is eenvoudig te bevestigen door deze vast te schroeven. Dit type is een inbouw stopcontact. De nominale spanning is 250 Volt. Dit stopcontact van Jung is 70 mm hoog en 70 mm breed.

Jung USB stopcontact

Deze stopcontacten van Jung beschikken over een USB ingang. Hierdoor kun je een apparaat rechtstreeks aansluiten door middel van een USB kabel. Je kunt kiezen voor een Jung wandcontactdoos met alleen USB aansluitingen. Daarnaast is het ook mogelijk om een stopcontact van Jung te nemen met zowel één of twee eenheden en daarnaast nog twee USB ingangen.

Twijfel je over welk soort Jung wandcontactdoos u nodig heeft of welke je het beste kunt gebruiken in jouw situatie? Stuur ons dan gerust een mail op info@elektramat.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op 053 - 711 36 74.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren