Message here Uitloggen
Menu

KlikAanKlikUit stekkerdoos

De producten van KlikAanKlikUit zijn veelvoorkomende producten in de woonhuizen van vandaag de dag. Het draadloos schakelen is erg gemakkelijk en tevens niet duur. De KlikAanKlikUit stekkerdoos is eenvoudig aan te sluiten in de huidige stopcontacten waarop je jouw verlichting en dergelijke aan kunt sluiten.

Door middel van een afstandsbediening van KlikAanKlikUit, te vinden onder de KaKu afstandsbediening, kun je eenvoudig de aangesloten lampen, spotjes en meer schakelen met een simpele klik op de afstandsbediening. De KlikAanKlikUit stekkerdoos is snel te bestellen bij Elektramat en tevens eenvoudig om aan te sluiten.

Weergave
Weergave

Draadloos schakelen met de KlikAanKlikUit stekkerdoos

Ben je van plan om het schakelen van verlichting in jouw woning simpeler te maken? Bestel dan een KaKu stekkerdoos en profiteer van alle gemakken omtrent het draadloos schakelen.

Je kunt er ook voor kiezen om een complete set te bestellen. De KlikAanKlikUit set is standaard voorzien van een afstandsbediening en een KlikAanKlikUit stekkerdoos. Hiermee bestel je heel snel een compleet pakket om draadloos te schakelen in jouw eigen huis.