• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op prijs:
€ 9,00 € 125,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

KlikAanKlikUit afstandsbediening

De KlikAanKlikUit afstandsbediening is een speciale afstandsbediening om draadloos te schakelen in huis. De domotica afstandsbediening is te verkrijgen in diverse varianten, zoals hieronder te zien. De afstandsbedieningen van KlikAanKlikUit variëren in het aantal te bedienen kanalen en ook de beschikbare functies. De ATMT-502 is bijvoorbeeld een KlikAanKlikUit afstandsbediening met een timerfunctie. Terwijl de AKCT-510 slechts één kanaal heeft, is deze daardoor wel altijd compact met u mee te dragen, aangezien het een sleutelhanger afstandsbediening is.

De KlikAanKlikUit afstandsbediening wordt ook wel een domotica afstandsbediening genoemd. Het voordeel van deze afstandsbedieningen is dat u er draadloos mee kunt schakelen en tevens de gewenste lampen en zonwering kunt instellen.

7 producten
1 - 7 van 7
1 - 7 van 7

KlikAanKlikUit afstandsbediening geschikt om te dimmen

Naast het aan- en uitschakelen van verlichting en de bediening van de zonwering, kunt u eveneens afstandsbedieningen aanschaffen voor het dimmen van verlichting. Op deze manier kunt u vanaf uw comfortabele stoel de verlichting elders in huis dimmen.

Bestel direct de KlikAanKlikUit afstandsbediening om optimaal te profiteren van het draadloos schakelen. Bij binnenkomst in de woning, schakelt u met slechts één klik op de knop de door uzelf ingestelde verlichting in.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren