• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op prijs:
€ 13,00 € 34,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

KlikAanKlikUit schakelaar

KlikAanKlikUit maakt het onder andere mogelijk om draadloos de verlichting en/of de zonwering te bedienen. Hierbij moet er echter naast een lichtschakelaar en/of afstandsbediening ook een draadloze schakelaar achter de (licht)schakelaar geplaatst worden.

Op deze pagina vindt u de wandschakelaars en inbouwschakelaars. U kunt bij Elektramat alle KlikAanKlikUit schakelaars en aanverwanten bestellen. En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs.

14 producten
1 - 14 van 14
1 - 14 van 14

KlikAanKlikUit schakelaar, dimmer en meer

Zoals een afstandsbediening van KlikAanKlikUit varieert in het aantal beschikbare kanalen en functies, geldt dat eveneens voor de KlikAanKlikUit schakelaars. De KlikAanKlikUit schakelaar(s) bieden zowel mogelijk wat betreft het schakelen als het dimmen van verlichting. De AWMR-230 volstaat indien u enkel verlichting wilt schakelen, maar een AWMD-250 biedt de oplossing bijvoorbeeld indien u alle (dimbare) verlichting wilt kunnen dimmen.

De mogelijkheden met een KlikAanKlikUit schakelaar zijn groot en divers. Maak daarom direct uw keuze voor een beschikbare draadloze schakelaar. Mocht u willen weten welke domotica schakelaar in uw situatie het meest geschikt is, dan helpen wij u graag verder.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren