• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op prijs:
€ 18,00 € 132,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

KlikAanKlikUit set

Tegenwoordig is het vrij eenvoudig om vanuit uw luie stoel de verlichting op meerdere plaatsen in de woonkamer, keuken en/of hal aan- en uit te schakelen. De producten die dit mogelijk maken zijn van het merk KlikAanKlikUit en zijn te bestellen bij Elektramat.  Wij bieden u een complete KaKu set om alle gewenste lampen in een bepaalde ruimte handmatig te kunnen schakelen door middel van een afstandsbediening.

De KlikAanKlikUit set is voorzien van enkele stekkerdozen en een afstandsbediening. Deze set is te bestellen in diverse varianten met ieder een eigen design en gebruiksgemak. De stekkerdozen uit de KaKu set kunt u naar eigen wens plaatsen en instellen op de bijgeleverde afstandsbediening.

8 producten
1 - 8 van 8
1 - 8 van 8

Schakel uw verlichting met de KlikAanKlikUit set!

Met uw KaKu set bent u met één klik op de knop in staat om de verlichting aan te zetten en weer uit te schakelen. De KlikAanKlikUit set is voor een zeer scherpe prijs te verkrijgen bij Elektramat. De producten van KlikAanKlikUit worden tevens de volgende dag na bestelling al geleverd. Bestel daarom direct deze draadloze schakelproducten.

Mocht u nog vragen hebben over de werking van de KlikAanKlikUit set. Aarzel niet om contact op te nemen met de medewerkers van Elektramat. Zij helpen u graag op weg.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren