Message here Uitloggen
Menu

Kopp dimmer

Maak je kamer compleet met een Kopp dimmer. Last van te veel licht of te weinig? Met Kopp dimmers haal je één van de beste merken op het gebied van dimlichten in huis. Bij Elektramat bieden wij jou een breed scala aan producten van Kopp die direct vanuit het magazijn naar jou als klant verstuurd worden. Vanzelfsprekend worden alle Kopp dimmers aangeboden met de laagste prijs garantie.

Weergave
Weergave

Het Kopp dimmer assortiment

Door de jaren heen is Kopp uitgegroeid tot één van de leiders in de markt op het gebied van dimmers. Er zijn dan ook vele varianten beschikbaar binnen het assortiment van Kopp.

Druk-draai dimmer

Deze variant van dimmers heeft zijn naam te danken aan de drukkende en draaiende beweging die wordt gemaakt tijdens het gebruik.

LED dimmer

Door de stijgende vraag naar LED lampen heeft Kopp zijn assortiment ook uitgebreid met LED dimmers. Deze LED dimmers zijn aanwezig binnen elke lijn van Kopp schakelmateriaal.

Sensor dimmer

De sensor dimmers werken, zoals de naam al doet vermoeden, via een sensor. Een daadwerkelijke fysieke actie zoals het draaien aan een knop is bij deze variant niet meer nodig.

Duo dimmer

Het is mogelijk om met een Kopp dimmer vanaf één schakelaar twee lichtpunten te bedienen, dit wordt ook wel een duo dimmer genoemd.

In welke kleuren zijn de dimmers verkrijgbaar?

Om in elk huis precies de juiste uitstraling te kunnen bieden is het schakelmateriaal van Kopp in vele kleuren beschikbaar. De beschikbare kleuren voor dimmers zijn: Wit, arctic wit, zilver, antraciet, antraciet/zilver en crème.