Kopp Malta

Bij Elektramat kan je terecht voor de complete Kopp Malta serie. De Kopp Malta serie is specifiek ontwerpen met prijs-kwaliteit in het achterhoofd. Dit heeft geresulteerd in producten van topkwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Binnen de Malta serie vind je een breed scala aan schakelaars, afdekramen, wandcontactdozen, contactdozen en dimmers.

De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Schakelaars in het Kopp Malta assortiment

De schakelaars van Kopp Malta zijn beschikbaar in meerdere varianten voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. Het schakelaar assortiment omvat onder andere:

  • Drukschakelaars
  • Jalouzieschakelaars
  • Kruisschakelaars
  • Serieschakelaars
  • Wissel-wisselschakelaars

De schakelaars zijn beschikbaar in de kleuren wit, artic wit, zilver en antraciet. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor hoogwaardig gelakte uitvoeringen. Al met al heeft de Malta lijn een zeer complete serie schakelaars die in alle situaties en toepassingen gebruikt kunnen worden.

Malta wissel-wisselschakelaars met verlichting

In het Kopp Malta schakelaar assortiment heb je bij de wissel-wisselschakelaar ook de optie om deze in- of exclusief verlichting te bestellen. Wanneer de schakelaar uit staat zie je in dit geval een lichtje branden wat ervoor zorgt dat deze schakelaar makkelijk zichtbaar is in het donker.

Kopp Malta Dimmers

De dimmers in het Malta assortiment zijn in dezelfde kleuren beschikbaar als de eerder genoemde schakelaars. Daarnaast worden ze nog opgesplitst in verschillende wattages (325W & 400W)

Ben je benieuwd naar het volledige Kopp dimmer assortiment? Bekijk dan alle Kopp dimmers.

Monteer mogelijkheden van Kopp Malta

De afdekramen van de Malta serie zijn zo ontworpen dat de afdekramen zowel verticaal en horizontaal kunnen worden gemonteerd. Dit extra stukje gebruikersgemak wordt in meerdere series van Kopp toegepast en wordt vaak erg gewaardeerd.