Kopp schakelmateriaal

Kopp is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van schakelmateriaal en elektrotechnische producten. Het bedrijf produceert onder andere schakelaars, stopcontacten, dimmers en andere elektrische componenten die gebruikt worden in huizen en bedrijfspanden. Het schakelmateriaal van Kopp wordt gebruikt voor het regelen van verlichting, apparaten en andere elektrische toepassingen. Kopp staat bekend om zijn betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Populaire kennisbank artikelen
De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

De populaire lijnen van Kopp

De productlijnen Kopp Paris, Kopp Athenis en Kopp Vision zijn populaire lijnen van schakelmateriaal. Alle drie de productlijnen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het verschil zit in de kenmerken en de stijl.

Kopp Paris:

  • Kopp Paris staat bekend om zijn moderne ontwerpen.
  • Het merk heeft strakke lijnen en een tijdloos design dat goed past bij verschillende interieurstijlen.

Kopp Athenis:

  • Kopp Athenis richt zich meer op functionaliteit en gebruiksgemak.
  • De lijn heeft een eenvoudiger ontwerp en is meer gericht op praktisch gebruik.

Kopp Vision:

  • Kopp Vision is gericht op innovatie en technologie.
  • De lijn omvat vaak geavanceerde functies zoals LED-verlichting en slimme schakelaars.

Kopp bewegingsmelders en Kopp stekkers

Naast diverse schakelmateriaal productlijnen zijn er ook Kopp bewegingsmelders en Kopp stekkers verkrijgbaar bij Elektramat.

Er zijn twee typen Kopp bewegingsmelders, de inbouw bewegingsmelders en de opbouw bewegingsmelders. Beide type bewegingsmelders zijn betrouwbaar, energie-efficiënt en instelbaar voor verschillende toepassingen. Zo kunnen ze ingesteld worden op mate van gevoeligheid en aangepast worden op binnen- of buitengebruik. 

Daarnaast produceert Kopp ook een aantal verschillende soorten stekkers. Zo zijn er stekkers met met randaarde, knikbeveiliging, of spatwaterbeveiliging te koop. Een aantal modellen zijn voorzien van een ingebouwde aan- en uitknop. Op deze manier kan het stroomverbruik van aangesloten apparaten geregeld worden. Voor situaties waarin ruimte beperkt is biedt Kopp platte en haakse stekkers, deze zijn uitstekende oplossingen om onhandige kieren te voorkomen.

Kopp schakelmateriaal kopen bij Elektramat

Kopp houdt de markt scherp in de gaten en speelt in op veranderingen en trends. Daarnaast is Kopp al vele jaren bezig om producten op een zo efficiënt mogelijke manier aan te bieden. Dit uit zich in korte lijnen met online webshops zoals Elektramat. Hierdoor kan er een snelle levertijd gegarandeerd worden. Online Kopp elektra bestellen is eenvoudig en altijd voor een scherpe prijs bij Elektramat.nl.