Niko stopcontact / wandcontactdoos

Een Niko stopcontact mag niet ontbreken in jouw schakeling. Elektramat heeft een ruim assortiment wandcontactdozen van Niko. Zo kun je de stijl van jouw huis terug laten komen in het schakelmateriaal. Onze producten zijn altijd scherp geprijsd en snel geleverd.

Pagina
Pagina

Verschillende types Niko stopcontacten verkrijgbaar

Er zijn verschillende situaties waarin je een Niko wandcontactdoos kunt gebruiken. Daarom zijn er ook verschillende soorten verkrijgbaar. Enkele variaties zijn:

  • Niko stopcontact met aarding
  • Niko stopcontact met schakelaar
  • Niko stopcontact met kinderbeveiliging
  • Niko dubbel stopcontact
  • Niko stopcontact met klep

Niko stopcontacten voor in vochtige ruimtes

Als je schakelmateriaal gaat plaatsen in een vochtige ruimte wil je wel dat dit voldoende beschermd is. Je wilt natuurlijk niet dat er kortsluiting ontstaat. In dit geval kun je dan kiezen voor een Niko stopcontact die spuitwaterdicht is.

De lijn die zich hier specifieke op richt is Niko Hydro. Alle producten in de Niko Hydro lijn hebben een standaard IP waarde van IP55. Ook beschikken ze vaak over een deksel wat extra bescherming biedt. De stopcontacten zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs.

Wil je graag geadviseerd worden over welk Niko stopcontact je het beste kunt kiezen? Dan kun je contact met ons opnemen. Dit kan heel eenvoudig door op de chat ballon te klikken rechts onderin het scherm. Je kunt ons ook bellen op 088 - 51 11 600 of mailen naar [email protected]