Spatwaterdicht schakelmateriaal

Ben jij op zoek naar (spat)waterdicht schakelmateriaal voor buiten? Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres.

Elektramat heeft het grootste assortiment spat- of waterdicht schakelmateriaal wat direct uit eigen voorraad kan worden geleverd.

*Zoek jij niet een hele lijn waterdicht schakelmateriaal maar enkel een waterdicht stopcontact? Bekijk dan al onze waterdichte stopcontacten op een pagina elkaar.

De voordelen van Elektramat

De voordelen van Elektramat

  • Altijd scherp geprijsd
  • 90 dagen retourtermijn
  • Gratis verzending vanaf €100,-*

Schakelmateriaal voor buiten

Naast de indeling op IP-waardes kan het schakelmateriaal voor buiten ook worden ingedeeld op inbouw en opbouw. Lees alles over IP-waarden in dit artikel: IP-waarden.

Inbouw schakelmateriaal voor buiten

Inbouw schakelmateriaal wat tegen water kan wordt vaak gebruikt door mensen die de opbouw variant minder mooi vinden. Ook zijn spatwaterdicht schakelmateriaal ideaal voor bepaalde zones in de badkamer.

waterdicht-inbouw-schakelmateriaal

Opbouw schakelmateriaal voor buiten

Dit is het meest voorkomende schakelmateriaal voor buiten ruimtes. Dit zie je ook direct terug in het enorme aanbod van alle fabrikanten.


waterdicht-opbouw-schakelmateriaal


Er zijn maar liefst dertien verschillende lijnen met waterdichte opbouw stopcontacten en slechts vier die geschikt zijn om in te bouwen.

Zoek je opbouw schakelmateriaal wat niet per se waterdicht hoeft te zijn? Bekijk dan eens al ons opbouw schakelmateriaal.