• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

ETI groepenkast

Het is van belang dat u een keuze maakt uit het gewenste aantal fasen, 1 fase of 3 fase. Nadat u de keuze gemaakt heeft, komt u op de pagina terecht waar u de gewenste afmetingen kunt selecteren. Wanneer u de fasen en de afmetingen van de groepenkast heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig uw eigen groepenkast met ETI aardlekautomaat samenstellen. Alle groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer. Klik hier om de onderinvoer te bestellen.

 

ETI aardlekautomaat groepenkast binnen 24u geleverd

Kies het gewenste aantal fasen

1 fase
3 fase

 

Heeft u een basis groepenkast met ETI aardlekautomaten nodig? Klik hieronder voor de basis groepenkasten.


Het voordeel van de ETI aardlekautomaat is dat dit groepenkast component slechs één moduele breed is, net zoals de aardlekautomaten van het merk EMAT. Indien een 1 fase groepenkast met ETI aardlekautomaat wenst, dan kunt u deze groepenkast uitbreiden met onder andere fornuisgroep, een 2-polige aardlekschakelaar, beltrafo, kWh-meter en een stopcontact. Doordat de ETI aardlekautomanten slechts één module in beslag nemen, heeft u genoeg ruimte om uw groepenkast uit te breiden met de hierboven genoemde componenten.

De 3 fase groepenkast met ETI aardlekautomaat is eveneens uit te breiden met de genoemde componenten, echter zijn hier de aardlekschakelaars 4-polig voor het gebruik van krachtgroepen en 2-polig voor het gebruik van een fornuisgroep.

De ETI aardlekautomaat groepenkast wordt standaard geleverd met B16 automaten. Het voordeel van de aardlekautomaten is de componenten eenvoudig toepassen zijn op een DIN-rail systeem, hierdoor is de groepenkast in de toekomst ook zeer eenvoudig uit te breiden.

Heeft u inmiddels besloten om een ETI aardlekautomaten groepenkast aan te schaffen? Elektramat levert de groepenkast binnen 24 uur op de door u geselecteerde locatie in Nederland. U kunt er ook voor kiezen om uw groepenkast de volgende werkdag vanaf 08:30 uur af te halen bij een PostNL afhaalpunt. Indien u vragen heeft over de groepenkast of het samenstellen er van, dan helpen wij u graag verder.

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Registreren

Inloggen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk