• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 0,00 € 139,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Busch-Jaeger Reflex SI

Busch-Jaeger Reflex SI schakelmateriaal is één van de meest uitgebreide lijnen van Busch-Jaeger. De gehele lijn heeft voor iedere situatie een geschikte oplossing en is verkrijgbaar in de kleur alpine wit (RAL 9010). Naast bedieningselementen vind je hier ook afdekramen, zowel de Reflex SI als de Reflex SI Linear afdekramen.

Tip: Busch-Jaeger in de kleur crème? Busch-Duro 2000 SI.

Ook van Busch-Jaeger:

Selecteer één van de alpine witte schakelmaterialen.

Kenmerken van de Busch-Jaeger Reflex SI

De Reflex SI is een klassieker op het gebied van schakelmateriaal. De lijn is beschikbaar in de kleur alpine wit (9010) en daarbij kun je kiezen uit Reflex SI afdekramen of Reflex SI Linear afdekramen. Beide typen vind je in de categorie afdekramen. Er zit waarneembaar verschil in de uitstraling van de afdekramen. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kies je voor de ronde of vierkante vormen.

Reflex SI uitgelicht: Busch-radio iNet

Een in de muur geïntegreerd geluidssysteem waarmee je zowel radio als je eigen afspeellijsten kunt afspelen. Met Busch-radio iNet kun je je favoriete muziek op ieder gewenst tijdstip afspelen. De ingebouwde radio kan stijlvol in het interieur verwerkt worden. Met deze radio kun je zelfs regio-overschrijdende en internationale radiozenders ontvangen via het internet. Door de geïntegreerde webserver kun je de radio bedienen met je telefoon.

Populair: Busch-Jaeger reflex SI dimmer

Busch-Jaeger Reflex SI dimmers zijn producten uit de serie die erg vaak toegepast worden. Een dergelijke dimmer bestaat vrijwel altijd uit drie onderdelen. Het bedieningselement (sokkel), de centraalplaat met dimknop en een passend afdekraam. De centraalplaten en bedieningselementen vind je in bovenstaande lijst met producten. Basiselementen, ook wel sokkels genoemd, zijn ingedeeld in een aparte categorie en zijn te gebruiken in combinatie met het gehele Busch-Jaeger assortiment. Zoek je soortgelijke producten, maar dan in de kleur crème (1013)? Kijk dan bij Busch-Duro 2000 SI.

busch-jaeger-reflex-si


Vragen over producten of over toepassingsmogelijkheden van deze serie? Aarzel niet en neem contact op met één van onze deskundige medewerkers. Tijdens kantooruren zijn we te bereiken via de live chat rechts onderin je scherm. Je kunt ons ook bereiken door te bellen naar 053 711 36 74 of mail naar info@elektramat.nl. We geven je graag advies.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren