• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Weet u niet precies welk type tape het meest geschikt is voor uw situatie? We hebben per productcategorie een aantal belangrijke producteigenschappen kort voor u samengevat.

Hoogwaardige kwaliteit tape wordt u aangeboden van het merk HPX. HPX specialiseert zich in tape en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor professioneel gebruik. HPX wordt in Europa verkocht via meer dan 3000 verkooppunten in 20 landen.


Tape kopen?

Duct tape
Duct tape is de bekendste variant. Duct tape is waterdicht en zelfklevend, waardoor het zowel geschikt is voor installaties als voor reparaties. Duct tape op Elektramat.nl wordt u aangeboden in de volgende kleuren: grijs, zwart, zilver, wit, rood, lichtblauw, groen, geel en donkerblauw. Duct tape is met de hand af te scheuren en heeft een hoge temperatuur bestendigheid.

Isolatietape
Isolatietape wordt hoofdzakelijk gebruikt om installaties te isoleren of af te dichten. Isolatietape is beschikbaar in de kleuren zwart, blauw, bruin, geel/groen, grijs, rood, wit en transparant. Dit type tape is goed bestand tegen slijtage en weersomstandigheden. Een andere variant is zelf vulkaniserende tape, dit erg rekbaar tape. Zelf vulkaniserende tape wordt daarom vaak toegepast op gebogen of ronde oppervlakken. Dit is een uitstekende manier om uw installaties te isoleren en een waterdichte hechting te creëren.

Afplaktape
Afplaktape wordt ook wel schilderstape genoemd en daarmee wordt de functie van het tape snel duidelijk. Dit type tape is namelijk uitermate geschikt om ramen of kozijnen mee af te plakken voor schilderklussen. Afplaktape is crèmekleurig en wordt geleverd in rollen van 50 meter met de volgende breedtes:

  • 19 mm
  • 25 mm
  • 38 mm
  • 50 mm

 

Verschillende tapes voor uw werkzaamheden

Masking tape
Masking tape is een type tape met een relatief hoge kleefkracht, geschikt voor bouw- en pleisterwerken. Masking tape laat na gebruik geen lijmresten achter. Op Elektramat.nl vindt u oranje masking tape in de volgende gebruikelijke breedtes: 19 mm, 25 mm, 38 mm, en 50 mm.

Grip tape
Grip tape wordt toegepast in situaties waar men meer grip wil creëren op een bepaalde ondergrond of oppervlakte. Dit type tape is zowel binnen als buitens= toe te passen en kan de veiligheid bevorderen. Grip tape is 25 mm of 50 mm breed en wordt geleverd in de kleuren geel en geel/zwart.

Dubbelzijdig tape
Dit type tape is bedoeld om onderdelen aan elkaar te bevestigen. Het gebruik van dubbelzijdig tape is erg efficiënt, zo hoeft u niet langer te zoeken naar de juiste schroeven of popnagels, maar kunt u eenvoudig klussen of installaties voltooien met een rol dubbelzijdig tape. Hierbij kunt u denken aan het ophangen van spiegels of het bevestigen van kleine voorwerpen. Dubbelzijdig tape wordt ook regelmatig gebruikt bij het bevestigen van vloerbedekkingen. U kunt dit type tape zowel binnen als buiten gebruiken.

Aluminium tape
Aluminium tape wordt veel gebruikt bij reparaties. Aluminium tape kan worden gebruikt bij het repareren van bijvoorbeeld goten, daken en verwarmingen. Aluminium tape is naast erg buigzaam ook duurzaam en daardoor ideaal om uw reparatiewerkzaamheden mee te verrichten.

Afzetlint
Dit type tape wordt ingezet om bepaalde locaties te markeren of om gebieden af te zetten. Rood/wit afzetlint wordt gebruikt bij afzettingen waarbij het verboden is te betreden. Geel/zwart afzetlint wordt hoofdzakelijk gebruikt als waarschuwingslint of om gevaar aan te duiden. Afzetlint wordt geleverd per 33 meter, per 50 meter per 100 meter of per 500 meter in de kleuren wit/rood en zwart/geel

Twijfelt u welke type tape het beste geschikt is voor uw situatie? Bel ons gerust op 053 - 711 36 74, of stuur een e-mail naar 
info@elektramat.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren