• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 63,00 € 128,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

PV-verdeler

PV-verdeler samenstellen

Een zonne-energie verdeelkast wordt ook wel een PV-verdeler genoemd. De functie van een PV-verdeler is om op een veilige manier uw zonnepanelen aan te sluiten. U hoeft op deze manier geen kabels via de buitenmuur te leggen in situaties waarin er geen kabelleiding is.

Elektramat biedt diverse PV-verdelers die eenvoudig online te bestellen zijn. De PV-verdelers worden voor u op maat gemaakt en naar de gewenste locatie verzonden. Te voorzien van installatieautomaten, aardlekautomaten en een kWh meter.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw PV-verdeler zelf samen te stellen. Klik op de link hiernaast om uw eigen PV-verdeler te configureren.

12 producten
1 - 12 van 12
1 - 12 van 12

Voordelen van de PV-verdeler van EMAT

De EMAT PV-verdeler heeft als voordeel dat deze in diverse varianten te bestellen is en tevens zeer snel leverbaar. U kunt de PV-verdeler bestellen met installatieautomaten, maar ook met aardlekautomaten. Daarnaast zijn alle componenten in de PV-verdeler voorzien van KEMA-KEUR!

Ook u kunt uw zonne-energie installatie eenvoudig gereed maken met een PV-verdeler. Zonder dat u een extra leiding hoeft te leggen, kunt u toch eenvoudig de installatie gereed maken! Bestel vandaag nog uw PV-verdeler om te profiteren van uw zonne-energie installatie.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren