• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Installatiemateriaal

Installatiemateriaal is een zeer algemeen begrip. Wij leveren u zeer veel verschillende typen installatiemateriaal. Voor iedere installatieklus of verbouwing hebben wij de geschikte materialen. Hieronder kunt u de keuze maken uit onder andere kabelgoot, kabeldozen, maar ook uit lasdozen, aardingsmateriaal en inbouwdozen.

Heeft u grote hoeveelheden nodig? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers van Elektramat.nl of vul het offerteformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Lasdozen Lasdozen Inbouwdozen Inbouwdozen Hollewanddoos Hollewanddoos Centraaldoos Centraaldoos Kabeldozen en wartels Kabeldozen en wartels Kabelmoffen Kabelmoffen Aardingsmateriaal Aardingsmateriaal Kroonsteentjes Kroonsteentjes Lasklem Lasklem Adereindhulzen Adereindhulzen Lasdoppen Lasdoppen Brand- en rookmelders Brand- en rookmelders Tape Tape Cai (TV-radio) Cai (TV-radio) Kabelschoenen Kabelschoenen Koolmonoxidemelder Koolmonoxidemelder Werkschakelaar Werkschakelaar Wandgoot Wandgoot Draadgoot Draadgoot Kabelgoot Kabelgoot MC4 connectoren MC4 connectoren Assortimentsdozen Assortimentsdozen

Installatiemateriaal voor de doe-het-zelver en de installateur

Installatiemateriaal is erg divers en komt in veel toepassingen voor. Wij leveren u bijvoorbeeld kroonsteentjes, maar ook zeer CAI materialen. De juiste installatiematerialen maken het voor u aanzienlijk eenvoudiger om de werkzaamheden af te ronden.

Bent u een installateur of klust u in uw eigen woning? Voor iedereen is het prettig dat artikelen snel geleverd worden, zodat u de klus gereed kunt maken en kunt genieten van uw aangepaste woonkamer of andere afgeronde klus. Elektramat begrijpt uw situatie en heeft zodoende een zeer grote voorraad met installatiemateriaal om u zo snel mogelijk van de producten te kunnen voorzien

Twijfelt u over het type installatiemateriaal dat in uw situatie gewenst is? Neem dan contact op met de klantenservice, schets uw situatie en wij helpen u verder met de zoektocht naar de juist onderdelen. 

Onderdelen nodig voor de verbouwing?

Gaat u uw woning renoveren of heeft u sinds kort een nieuwe woning waar u nog enkele klussen dient uit te voeren? Dan hebben wij de aardingsmaterialen voor o.a. de badkamer en/of de meterkast, maar eveneens inbouwdozen (hollewand dozen) om een stopcontact te installeren.

Om de installatie of renovatie compleet te maken, heeft u behalve het installatiemateriaal wellicht ook draad en kabel, bevestiging, mantelbuis en schakelmateriaal nodig. Ook deze producten leveren wij u voor een zeer scherpe prijs. 

Online installatiematerialen bestellen

Online installatiematerialen bestellen doet u snel en eenvoudig bij een van de grootste aanbieders van eletrotechnische materialen. Elektramat heeft een uitgebreid aanbod aan diverse producten en diensten. Kijk op onze website voor meer informatie over onze producten en ons bedrijf.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren