• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op prijs:
€ 1,00 € 30,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Kopp Vision

Ben je op zoek naar de Vison lijn van Kopp? Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres. Slecht enkele partijen in Nederland hebben de Vision lijn in hun assortiment, waaronder Elektramat, uiteraard met onze laagste prijs garantie.

Het Vison dimmer assortiment

Vision dimmers zijn ideaal om je lichtbehoefte in huis te regelen. Hierdoor kan je in bepaalde situaties gebruik maken van een heldere lichtbron en in andere situaties het licht dimmen. Dimmers van Kopp bieden je deze vrijheid.

Vison Led dimmers

Naast de standaard dimmers biedt Vision ook LED dimmers. Een LED lamp gaat theoretisch ongeveer 50,000 uren branduren mee, en kan je tot wel 90% besparen op je energie. Om deze reden zijn ze erg in populariteit toegenomen onder consumenten. Veel leveranciers, waaronder Kopp, hebben hun assortiment dimmers hier dan ook op aangepast.

*Alle Vision dimmers zijn beschikbaar in de kleuren wit, arctic wit, antraciet, staal en arctic staal.

Ben je benieuwd naar alle Kopp dimmers in tegenstelling tot enkel de Vison lijn? Bekijk deze dan hier:

Kopp dimmers

 

Kopp Vision schakelaars bij Elektramat

De schakelaars van de Kopp Vison lijn zijn er in vele verschillende varianten. Ook bieden ze meer mogelijkheden dan enkele en alleen je verlichting te bedienen. Een voorbeeld hiervan zijn de jaloezieschakelaars die je kan gebruiken om je zonwering te bedienen.

Kopp Vision jalouzieschakelaar

Maar ook de standaard drukschakelaar, wissel/wissel schakelaar en vele andere varianten zijn in het assortiment opgenomen.

Vision afdekramen

Met een afdekraam, ook wel afdekplaten genoemd, wordt ervoor gezorgd dat schakelaars, dimmers en wandcontactdozen veilig en volledig worden afgesloten. Afdekramen van de lijn Vision worden geleverd voor iedere aansluiting.

Heb je nog vragen omtrent de Vision serie van Kopp? Neem dan contact op voor vrijblijvend en deskundig advies. Je kan ons bereiken via WhatsApp (085 - 808 14 04), telefonisch 053 711 36 74, e-mail info@elektramat.nl. of begin direct een chat via de chatfunctie.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren