• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Grondkabel, installatiekabel en meer draad en kabel

Elektramat is een elektrotechnische groothandel met alles op het gebied van draad en kabel. U kunt een groepenkast bestellen, diverse installatiematerialen, maar ook schakelmateriaal en buis. Door het grote aanbod aan grondkabel, installatiekabel en overige kabels kunt al uw artikelen online bij Elektramat kopen en zodoende uw installatieklus en renovatieklus direct afronden!

Hieronder vindt u naast grondkabel en installatiekabel ook rubberen kabel, pur kabel, luidsprekerkabel, flexibele en mantelbuis met draad en diverse draden zoals VD draad. Maak allereerst uw keuze uit het type draad of kabel dat gewenst is om vervolgens een specifieke keuze te maken uit het aantal aders en/of de lengte van de kabel.

XMVK Kabel XMVK Kabel YMVK Kabel YMVK Kabel YMVK-as kabel YMVK-as kabel Neopreen kabel Neopreen kabel YMVKmb-ss soepel YMVKmb-ss soepel Voorbedrade flexibele buis Voorbedrade flexibele buis VD Draad VD Draad VMVL snoer VMVL snoer Montagedraad en snoer Montagedraad en snoer Hirschmann coax Hirschmann coax UTP en PTT Kabel UTP en PTT Kabel Luidsprekerkabel Luidsprekerkabel XMVK-AS kabel XMVK-AS kabel Aansluitdraad Aansluitdraad Pur kabel H07BQ-F Pur kabel H07BQ-F Aardedraad Aardedraad Prikkabel Prikkabel Netsnoer Netsnoer Solar kabel Solar kabel Siliconenkabel Siliconenkabel Verlengkabel Verlengkabel Krachtstroomkabel Krachtstroomkabel Signaalkabel

Welke grondkabel heb ik nodig?

Wij bieden u voor uw klussen een tweetal grondkabels aan. De eerste variant is de YMVKas kabel en deze is geschikt voor de zwaardere installaties waarbij een buitenkabel onder de grond is gewenst. Heeft u echter een lichtere kabel nodig onder de grond? Dan hebben wij ook de XMVKas kabel.

Heeft u echter een kabel nodig voor de aansluiting van tuinverlichting, waarbij de kabel niet onder de grond komt te liggen? Dan hebben wij ook YMVK kabel. Voor de aansluiting van een wandcontactdoos, waarbij de kabel in de muur ligt, hebben wij voor u de XMVK kabel.

Diverse draden en kabels voor iedere situatie

Wij hebben voor u naast de grondkabel ook diverse andere draden en kabels in het assortiment. Zoals u hierboven kunt zien, bieden wij ook aansluitdraad aan om uw groepenkast te bedraden wanneer u een groepenkast component heeft besteld voor de uitbreiding van uw huidige groepenkast.

Heeft u daarnaast ook een kabel nodig met een hoge slijtvastheid? Wij bieden u ook de neopreen kabel en PUR kabel (H07BQ-F) aan in diverse lengtes en tot wel 5 aderig.

Kabel voor de televisie en internet of voor huishoudelijke aansluitingen?

Behalve grondkabel voor professionele klussen en installatiekabel voor aansluiting buitenshuis, hebben wij ook diverse UTP kabels, Coax kabels en VMVL kabels.

Voor de aansluiting van uw televisie bieden wij u de Coax kabel van o.a. Hirschmann aan. Ook netwerkkabels, zoals de UTP Cat5e en Cat6 kabel leveren wij aan u!

Dient u echter een droogautomaat onder normale omstandigheden aan te sluiten. Dan bent u op zoek naar de VMVL kabel. Iedere situatie en iedere aansluiting heeft een bepaald type kabel nodig. Wij kunnen u alle kabels leveren binnen slechts één of twee werkdagen en daarnaast hanteren wij de laagste prijsgarantie.

De lengte van het draad en de kabel

U kunt bij de grondkabel kiezen of u per meter wilt bestellen of liever een rol van 100 of zelfs 500 meter wenst. Bij de YMVK, XMVK en neopreen kabel geldt dit eveneens.

Wanneer u mantelbuis met trekdraad, flexibele buis met draad of VD draad wilt bestellen, kunt u kiezen voor de hierbij aangegeven rollen van bijvoorbeeld 50 of 100 meter.

Heeft u een specifieke klus waarbij u niet exact weet welke grondkabel of andere kabel geschikt is? Laat het ons weten. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de juiste kabel. Neem contact op via telefoon (053 – 711 36 74) of stuur een e-mail naar info@elektramat.nl

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

Inloggen

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk