• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Kopp

Diverse varianten Kopp schakelmateriaal met een moderne uitstraling

Kopp schakelmateriaal is schakelmateriaal met een moderne, eigentijdse uitstraling. De producten van het merk Kopp zijn tevens gemaakt van duurzame materialen! Elektramat biedt u een grote diversiteit aan Kopp schakelmateriaal. Hieronder vindt u de HK05, HK07, RIVO wit/crème serie en diverse basiselementen voor onder andere wipschakelaars, dimmers en meer!

Door de moderne en eigentijdse uitstraling van het Kopp schakelmateriaal in combinatie met het grote diverse aanbod schakelmaterialen is er voor ieder het juiste schakelmateriaal te vinden. Een geschikte wisselschakelaar voor op kantoor of een basiselement dimmer voor thuis in de hal, Elektramat biedt u deze producten van het merk Kopp.

Kopp schakelmaterialen in diverse kleuren!

De schakelmaterialen van Kopp zijn te bestellen in de meest voorkomende kleuren, wit en creme, maar eveneens in het rood en het groen. Klik hieronder verder voor de juiste serie Kopp materialen.

Weet u al welke materialen u nodig heeft? Maak dan snel uw keuze uit een van de Kopp schakelmateriaal subcategorieën en bestel uw schakelmateriaal snel en eenvoudig online!

Kopp HK02 Kopp HK02 Kopp HK05 Kopp HK05 Kopp HK07 Kopp HK07 Kopp basismaterialen Kopp basismaterialen Kopp RIVO creme Kopp RIVO creme Kopp RIVO wit Kopp RIVO wit Kopp waterdicht Kopp waterdicht
Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren