• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op prijs:
€ 0,00 € 1,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Spijkerclips

Spijkerclips zijn een veelvoorkomend bevestiging- en installatiemateriaal. U bevestigt met uw spijkerclip eenvoudig een elektrabuis. Ook kunt u met spijkerclips eenvoudig draden bevestigen!

Welke spijkerclip is geschikt?

Wilt u weten welke spijkerclip geschikt is voor uw situatie? In de titel van de betreffende producten is voor u weergegeven voor hoeveel millimeter buis en/of kabel de spijkerclip geschikt is! Een voorbeeld is de “Spijkerclip 16-19mm creme kunststof”. Deze spijkerclips zijn geschikt voor buizen tussen de 16 en 19 mm!

Mocht je de spijkerclips onverhoopt snel nodig hebben? Elektramat.nl kan je de spijkerclips binnen één werkdag leveren!

32 producten
1 - 32 van 32
1 - 32 van 32

Wat is een spijkerclip?

Met een spijkerclip kun je moeiteloos een complete serie buis- of kabeldiameter bevestigen. Het is een veilige, duurzame en stevige oplossing voor elke spijkerbare ondergrond. Al onze spijkerclips worden geleverd inclusief spijker en zijn te bestellen per 100 of 200 stuks. De spijkerclips zijn leverbaar voor een diameter van 16-19mm of 11-15mm, de plugclips zijn beschikbaar voor een diameter van 13-16mm, 16-19mm, 20-25mm en 25-30mm. De spijkerclips zijn gemaakt van kunststof en UV-gestabiliseerd en kunnen buiten worden toegepast.

Heb je nog vragen over spijkerclips of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via nummer 053 - 711 36 74 of stuur e-mail naar info@elektramat.nl en één van onze medewerkers zal je te woord staan. 

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren