• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Filter producten
Op merk:
Op prijs:
€ 0,00 € 160,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Inbouwdozen

Inbouwdozen zijn veel voorkomende installatiematerialen. Het voordeel van een inbouwdoos is dat de draden in de muur niet bloot komen te liggen. Een inbouwdoos kan  aangeboden worden in diverse varianten en van diverse merken. Veel voorkomende merken zijn ABB en Attema.

Elektramat biedt u de HAF inbouwdoos en Attema inbouwdoos. De HAF en Attema variant worden voor een scherpe prijs aangeboden en tevens met een zeer korte levertijd. Hieronder vindt u het aanbod van de inbouwdoos bij Elektramat. Bestel snel om uw installatiewerkzaamheden voort te zetten.

45 producten
1 - 45 van 45
1 - 45 van 45

Installatiewerkzaamheden afronden met de juiste inbouwdozen van Attema en ABB

Wilt u uw installatiewerkzaamheden graag zo spoedig mogelijk afronden? Dan biedt Elektramat u snel te leveren en kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Naast de inbouwdozen van diverse A-merken biedt Elektramat u alles om uw installatie gereed te maken. Klik hier voor alle installatiematerialen.

Inbouwdoos vastzetten

Er zijn verschillende manieren om een inbouwdoos vast te zetten. Belangrijke regel bij het vastzetten van een inbouwdoos is: doorboor de behuizing in geen enkel geval met een spijker, schroef of ander metaal. Draadjes die mogelijk los raken in de inbouwdoos kunnen dan delen van de muur of plafond onder spanning zetten.

Manieren om een inbouwdoos vast te zetten

  • Snelgips in combinatie met stukjes hout of plastic om de inbouwdoos te fixeren
  • Goudband in combinatie met stucwerk
  • Sneldrogende muurvuller
  • Zelfklemmende inbouwdoos
  • Ondersabelingsmortel

Blijft uw inbouwdoos niet vlak aan de wand liggen? Gebruik dan een correctiering. Heeft u verder nog vragen over inbouwdozen? Neem dan telefonisch contact op via 053 – 711 36 74 of stuur een e-mail naar info@elektramat.nl

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren