Message here Uitloggen
Menu

1 fase groepenkasten

Op deze pagina vind je informatie over 1 fase groepenkasten. Elektramat heeft een ruim aanbod kasten van diverse merken. Alle groepenkasten en componenten die wij leveren zijn voorzien van een KEMA-KEUR.

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Is een 1 fase groepenkast de juiste voor mij?

Mocht je onzeker zijn over welke groepenkast je nodig hebt, kan je dit controleren op de kWh-meter in de meterkast. Geeft deze meter 220/230 volt aan dan heb je een 1 fase groepenkast nodig. De groepenkast componenten verschillen vaak niet van de 3 fase variant, want alleen de hoofdschakelaar is anders. De aardlekschakelaars dienen, volgens de nieuwste NEN1010 norm, ook in de 3 fase kasten 2-polig te zijn.

Gecertificeerde 1 fase groepenkasten

Wanneer je op zoek gaat naar het nieuwe 1 fase groepenkast is het aan te raden om op bepaalde keurmerken te letten. Bij groepenkasten wordt gekeken naar de KEMA-keur, CE-markering, RoHS-Certificering en/of de NEN 1010/3140 normen. Het KEMA-keurmerk geeft aan dat de componenten de vereiste veiligheidstests, gebaseerd op internationale standaarden, hebben doorstaan. De KEMA-keur verzekerd hierbij dat de consument een veilig product aanschaft. De CE-markering is een bekend keurmerk die aangeeft dat het product voldoet aan de gestelde regels binnen de Europese Economische Ruimte. De RoHS-certificering heeft te maken met een beperking van gevaarlijke stoffen en de NEN 1010 is de norm wat betreft elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen en gebouwen. Alle 1 fase groepenkasten op Elektramat.nl voldoen aan deze keurmerken.

Help! ik weet niet wat:

Heb je nog vragen over het bestellen? Of een algemene vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een mail naar [email protected]