Message here Uitloggen
Menu

Overzicht keuzehulp en generatoren

Kabel keuzehulp

Deze  kabel keuzehulp helpt je om op een eenvoudige manier erachter komen welke kabel je nodig hebt bij de klus die je wil uitvoeren. Het is belangrijk om bij elke klus de juiste kabel te gebruiken. Om tot de juiste kabel te komen moet je door middel van de kabel keuzehulp een aantal stappen doorlopen.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' om je geschikte kabel te vinden. 

Ga naar keuzehulp
Kabel keuzehulp

Kabellengte keuzehulp

Met deze kabellengte keuzehulp kun je op een eenvoudige manier erachter komen welke kabel het beste past bij je eigen wensen en installatie. Bij het kiezen van de juiste kabellengte voor je installatie is het belangrijk rekening te houden met een aantal factoren.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' om de juiste kabellengte te vinden.

Ga naar keuzehulp
Kabellengte keuzehulp

PV-groep keuzehulp

Met deze PV-groep keuzehulp helpen wij je verder met het kiezen van de juiste groep voor de PV-installatie die bij jou thuis is of wordt geïnstalleerd. Om tot de juiste PV-groep te komen moet je door middel van de keuzehulp een aantal stappen doorlopen.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' om de juiste PV-groep te vinden.

Ga naar keuzehulp
PV-groep keuzehulp

Schakelmateriaal generatoren

Door middel van de schakelmateriaal generatoren kun je allerlei schakelmaterialen selecteren en bestellen. Hier zijn meerdere stopcontacten, schakelaars, dimmers, multimedia, overige materialen en afdekraampjes te kiezen. Daarnaast kun je per schakelmateriaal uit verschillende merken en kleuren kiezen.

Klik op 'Ga naar keuzehulp' om de juiste schakelmateriaal generator te vinden.

Ga naar keuzehulp
Schakelmateriaal generatoren

Groepenkast configurator

Met deze groepenkast configurator kun je op een eenvoudige manier een groepenkast naar wens samenstellen. Een groepenkast is samen te stellen op basis van het merk, formaat, 1 fase of 3 fase, aantal installatie- of aardlekautomaten, aantal groepen en extra mogelijkheden. Daarnaast is er in deze configurator een lijst aangegeven welke mogelijke onderdelen extra nodig zijn om te gebruiken rond de groepenkast, om de installatie te laten werken.

Klik op 'Ga naar generator' om je eigen goepenkast samen te stellen.

Ga naar generator
Groepenkast configurator

Laadpaal generator

Met de laadpaal generator is het mogelijk om voor je eigen elektrische auto de juiste laadinstallatie samen te stellen. Wanneer je bij deze generator in het beginscherm het kenteken van je auto ingeeft, stelt de generator automatisch een laadinstallatie samen die bij je auto past. Vervolgens is het mogelijk om zelf de (extra) opties naar wens te selecteren. De laadpaal generator toont een lijst met mogelijke onderdelen die extra nodig zijn om te gebruiken rond de laadinstallatie.

Klik op 'Ga naar generator' om jouw type laadinstallatie te vinden en samen te stellen.

Ga naar generator
Laadpaal generator