Message here Uitloggen
Menu

Aanverwanten

Ga je werken met hars of gel voor gietmoffen? Dan kunnen sommige aanverwanten producten niet ontbreken. Het is een goed idee om handreinigingsdoekjes bij de hand te hebben. Met deze reinigingsdoekjes voor handen kun je snel restjes hars van de je handen te verwijderen in het geval van knoeien. Gebruk je AMX hars van Cellpack? Dan heb je ook een menglabyrint nodig.

Weergave
Weergave

Cellpack handreinigingsdoekjes

Het is verstandig bij het gebruik van giethars en gel om handschoenen te dragen. Het kan alsnog voorkomen dat je morst en iets gel op je handen krijgt. Hiervoor kun je handreinigingsdoekjes gebruiken. Het is wel van belang dat je zo snel mogelijk de gel van je handen verwijderd met reinigingsdoekjes voor je handen. Bij het gebruik van hars raden we je wel echt aan om handschoenen te gebruiken. het is heel lastig om dit weer te verwijderen. De Cellpack handreinigingsdoekjes zijn verkrijgbaar in dozen van 40 of 72 stuks.

Wat is een menglabyrint?

Bij het gebruik van Cellpack AMX kabelhars heb je een menglabyrint nodig om de twee componenten met elkaar te laten samenkomen. Het is een kunstof pijpje wat je  op de verpakking van de Cellpack AMX plaatst. Hier komen de twee componenten van hars samen en zodra ze uit het menglabyrint komen worden ze door een chemische reacte vermengd tot giethars. 

Heb je vragen over de handreinigingsdoekjes of over andere producten? Stel ze gerust aan ons team van de klantenservice. Ze delen graag hun kennis met je. Ze zijn telefonisch bereikbaar op 088 - 51 11 600. Per mail zijn ze te bereiken op [email protected].