• Gratis verzending vanaf €100
 • Verzending binnen 24 uur
 • Laagste prijsgarantie

Hager groepenkast

Op zoek naar een Hager groepenkast? Op deze pagina vertellen we je alles over groepenkasten, componenten en andere Hager producten, zodat je straks de juiste keuze kunt maken. Klik op één van onderstaande buttons of scroll verder om alles te weten te komen over het merk en de producten.

Waarom Hager?
 • Betrouwbaar & veilig
 • Strak & rustig design
 • De nieuwste technologie

Zoek je een 1 fase of 3 fase Hager groepenkast?

Hager groepenkast 1 fase
220 x 365 mm
220 x 475 mm
440 x 475 mm
220 x 695 mm
 
Hager groepenkast 3 fase
220 x 365 mm
220 x 475 mm
440 x 475 mm
220 x 695 mm

Afmetingen
In onderstaand overzicht vind je specifieke informatie over Hager groepenkast afmetingen. Klik op de verschillende tabbladen om meer te weten te komen over de verschillende afmetingen.

1 DIN rail met ruimte voor 12 modules
Een voorbeeld van een veel voorkomende indeling van een Hager groepenkast is 6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een 2-polige hoofdschakelaar. (Totaal 12 modules)

2 DIN rails met ruimte voor 24 modules
Een 220x475 mm variant heeft ruimte voor 24 modules. Er is meer ruimte voor groepen (installatieautomaten). Plaats achter elke aardlek maximaal 4 installatieautomaten.

3 DIN rails met ruimte voor 36 modules
De 220x695 kast is een variant met ruimte voor 36 modules. Dit type groepenkast wordt vaak toegepast in grotere panden en woningen. Controleer of je genoeg ruimte hebt.

4 DIN rails met ruimte voor 48 modules
De 440x475 is als enige product beschikbaar waarbij 2 DIN rails naast elkaar geplaatst worden. Dit past beter in bepaalde meterkasten en heeft extra ruimte met het oog op de toekomst. 


Hager groepenkast kopen?

Elektramat levert al jarenlang kwalitatief hoogwaardige Hager producten. Klanten kiezen voor Hager producten bij Elektramat vanwege de vele voordelen:

 • Hager producten zijn van de hoogste kwaliteit.
 • Je betaalt uitsluitend voor de producten. De kast wordt kosteloos geassembleerd en we rekenen geen kosten voor het verzenden (m.u.v. lege groepenkasten).
 • Hager biedt geschikte componenten en groepenkasten aan voor vrijwel iedere situatie.
 • Alle Hager producten zijn voorzien van KEMA-keur.
 • Let op: Hager groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer.
 • Vragen of twijfels? Deskundige medewerkers van Elektramat helpen je graag verder.
 • Elektramat heeft een ruime voorraad Hager groepenkasten (en groepenkast componenten) waardoor we binnen 24 uur verzenden.

Een Hager verdeelkast bestel je als volgt

Ben je op zoek naar een grotere variant? Zorg er voor dat er genoeg ruimte is in de meterkast! Houd rekening met eventuele toekomstige uitbreidingen in de meterkast. Groepenkasten gaan namelijk een erg lange periode mee. Heb je behoefte aan begeleiding tijdens het uitkiezen van de ideale kast? Ons stappenplan brengt alle stappen van het proces in kaart. Naast Hager biedt Elektramat ook nog tal van andere grote merken aan, waaronder de Eaton groepenkasten.

Hager groepenkast 8 groepen 1 fase

In onderstaande afbeeldingen zie je de Hager 1 fase groepenkast met 8 groepen. Je kunt zelf bepalen hoe en welke componenten je in de kast plaatst. Dit doe je door in de generator de gewenste compenten op de DIN rail te plaatsen. Wij zullen de kast, geheel kosteloos, nabouwen. Vervolgens zullen we het geselecteerde product opsturen en heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren als het niet bevalt. Heb je nog enkele vragen? Onderaan de pagina vind je de contactgegevens.

Hager groepenkast
Hager groepenkast transparant
Hager groepenkast bedraad

 

Ga naar de generator

 

hager logoHet merk Hager

Hager levert elektrische oplossingen voor energiedistributie, kabelmanagement, gebouwautomatisering en schakelmateriaal. Het streven ligt op het aanleveren van specialistische oplossingen die eenvoudig te installeren én te gebruiken zijn. Hager levert aan zowel aan elektro-installateurs als aan eindgebruikers.


Mocht je nog vragen hebben dan kun je vrijblijvend contact opnemen voor deskundig advies. Bel naar 053 711 36 74, of stuur een bericht naar info@elektramat.nl.

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren