Message here Uitloggen
Menu

Gereedschap

Bij het aanleggen van draden en buizen is het handig om het juiste gereedschap te hebben. Elektramat heeft een ruim assortiment. Hier kun je het juiste gereedschap bestellen. Weet je niet zeker wat je nodig hebt? Laat je goed informeren door onze medewerkers. Veiligheid gaat namelijk altijd voorop! Het voordeel is dat ons gereedschap snel geleverd wordt. Gereedschap bestellen via onze website is ook heel eenvoudig. Kom je er toch niet uit, dan staan onze medewerkers voor jou klaar.

De voordelen van Elektramat

 • delivery-truck
  Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
 • box
  Gratis bezorging Vanaf €100,-
 • prijsgarantie
  Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Het juiste gereedschap bestellen

Welk gereedschap je nodig hebt, hangt natuurlijk af van een aantal factoren. Voor welk materiaal ga je het gebruiken? Daarnaast is het ook belangrijk om na te gaan of je iets korter of kleiner wilt maken of dat je iets wilt bevestigen. Door vooraf te bepalen wat je tijdens jouw klus moet doen, kun je het juiste gereedschap bestellen. Ga je een krimptang gebruiken of heb je toch een Knipex striptang nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Waarvoor kun je een krimptang gebruiken?

Een krimptang kun je logischerwijs gebruiken voor krimpen. Dit kan nodig zijn voor het maken van een vaste elektrische verbinding. Een krimptang zorgt ervoor dat de krimp zodanig vervormd wordt dat deze als een veer blijft drukken op de samengeperste draad. Voor het vervaardigen van een goede krimp zijn een aantal dingen belangrijk:

 • Je moet de juiste krimptang gebruiken.
 • De stempel van de tang moet duidelijk leesbaar in de krimp gedrukt zijn.
 • Er mogen geen scherpe randen aan de krimp zitten.
 • Door het krimpen mag de geleider niet beschadigd zijn.
 • De volledige lengte van de kabelschoen moet benut zijn voor het krimpen.
 • De leverancier geeft waardes op. De hoogte van de krimp moet hiermee overeenstemmen.

De tang-specialisten van Knipex

Knipex is het leidinggevende tangenmerk van de wereld. Ze richten zich slechts op één productgroep. Zo behalen ze voordelen qua kwaliteit en rendement. Knipex maakt gebruik van moderne productietechnieken en zeer hoogwaardige materialen. Ze blijven keer op keer innoveren. Op deze manier willen ze het dagelijks gebruik van tangen gemakkelijker, sneller en veiliger maken voor hun gebruikers.

Knipex vindt niet alleen hun tangen belangrijk, maar ook hun personeel staat bij hun hoog in het vaandel. Ze willen graag een goede werkgever zijn en hechten waarde aan samenwerken. Alleen met behulp van hun medewerkers kunnen ze zich verder ontwikkelen.


Knipex striptang

Een voorbeeld van een van hun tangen is de Knipex striptang. Met een striptang is het mogelijk om elektriciteitsdraden en -kabels te strippen. Het schroefje op de tang kun je instellen op de juiste diameter. Je kunt nu de kabel op de juiste lengte inknippen en vervolgens kun je hem heel eenvoudig strippen.


Gereedschap bestellen bij Elektramat

Als je een bestelling plaatst bij Elektramat, brengt dit veel voordelen met zich mee.

 • Snelle levering
 • Laagste prijsgarantie
 • Gratis verzending boven €100,-
 • Deskundig advies

 Wil je gereedschap bestellen en wil je deskundig advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je kunt ze telefonisch bereiken op 088 - 51 11 600. Wil je liever mailen, dat kan op [email protected].