• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal
Filter producten
Op prijs:
€ 0,00 € 14,00
Op levertijd:

Filter opnieuw instellen

Kopp stekkers

Ben je op zoek naar een stekker van Kopp? Dan ben je bij Elektramat aan het juiste adres. Door het zeer complete aanbod vind je altijd de juiste stekker voor de scherpste prijs.

53 producten
1 - 53 van 53
1 - 53 van 53

Een Kopp stekker voor elke situatie

De stekkers van Kopp zijn er in vele verschillende variaties. Je kan kiezen voor een uitvoering met randaarde, knikbeveiliging en zelfs spatwaterbeveiliging in de vorm van IP44. Ook kan je naast de (vol) rubberen uitvoering kiezen voor een stekker gemaakt van kunststof.

Wil je daarnaast op je stroomverbruik letten maar geen los liggende stekkers overal hebben rondslingeren?

Dan heeft Kopp ook hier een oplossing voor. De meeste stekkers zijn namelijk ook beschikbaar met een ingebouwde aan- en uitknop. Hierdoor kan je de spanning van de aangekoppelde apparatuur afhalen waardoor deze vanaf dat moment geen stroom meer gebruikt.

De platte stekkers en haakse stekkers van Kopp

Het kan heel frustrerend zijn wanneer je een bepaald meubelstuk niet kan plaatsen zoals je wilt doordat er een uitstekende stekker in de weg zit. Juist deze paar centimeter creëert dan een kier die tussen bijvoorbeeld een kast en de muur niet wenselijk is.

Gelukkig zijn daar momenteel oplossingen voor in de vorm platte- of haakse stekkers.

Platte stekker

Een platte stekker is zoals de naam al doet vermoeden erg plat. De afstand die deze stekker uitsteekt is een veel gevallen beperkt tot minder dan een centimeter. Dit zorgt voor een optimaal resultaat in situaties met weinig ruimte.

Kopp-platte-stekker

Haakse stekker

Soms is het niet nodig om een platte stekker te gebruiken maar biedt een haakse stekker al de oplossing voor je probleem. Door de andere richting van de stekker wordt de hoeveelheid die de stekker uitsteekt al aanzienlijke beperkt.

kopp-haakse-stekker

Profiteren van meer voordelen?

Bestelling plaatsen op rekening

Inzien van bestelhistorie

Inzien van opgevraagde offertes

Vooraf ingevulde gegevens

Registreren