• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie
Schakelmateriaal

KlikAanKlikUit

KlikAanKlikUit, ook wel KaKu genoemd, is een uiterst handig en snel te installeren draadloos schakelsysteem. KlikAanKlikUit is geschikt om te gebruiken in kantoren, maar ook in woonhuizen. U kunt eenvoudig schakelen door de draadloze aansluiting van het systeem. Wij bieden u een compleet assortiment draadloze schakelproducten van KlikAanKlikUit. Bekijk hieronder het assoritment.

KlikAanKlikUit module KlikAanKlikUit module KlikAanKlikUit schakelaar KlikAanKlikUit schakelaar KlikAanKlikUit set KlikAanKlikUit set KlikAanKlikUit afstandsbediening KlikAanKlikUit afstandsbediening KlikAanKlikUit ontvangers KlikAanKlikUit ontvangers KlikAanKlikUit deurbel KlikAanKlikUit deurbel KlikAanKlikUit sensoren/melders KlikAanKlikUit sensoren/melders KlikAanKlikUit stekkerdoos KlikAanKlikUit stekkerdoos KlikAanKlikUit overig KlikAanKlikUit overig

Draadloos schakelen met KlikAanKlikUit

Het complete assortiment KlikAanKlikUit vindt u hieronder in diverse subcategorieën weergeven! Ons assortiment op het gebied van draadloos schakelen is zeer hoog in kwaliteit en daarnaast zeer laag in prijs! Bestel uw KlikAanKlikUit schakelproducten daarom bij Elektramat.nl!

Klik hier op de "KlikAanKlikUit folder" om het totale overzicht van de draadloze schakelmaterialen van KlikAanKlikUit te bekijken!

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 08:30 - 21:00 uur
vr 08:30 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk

Volg ons hier ook

FacebookLinkedInTwitterGoogle Plus