• Gratis verzending vanaf €100
 • Verzending binnen 24 uur
 • Laagste prijsgarantie

EMAT groepenkast

Deze pagina hebben we ingericht om je te helpen bij het samenstellen van de ideale EMAT groepenkast. EMAT heeft een ruim aanbod groepenkasten met verschillende specificaties voor elke situatie. Op deze pagina vind je verder een stappenplan dat je kan helpen bij het selecteren van een groepenkast en informatie over de EMAT groepenkast componenten. Klik op één van de buttons om verder te gaan of scroll naar onder voor extra informatie over EMAT

Waarom EMAT?
 • 5 jaar garantie
 • Breed assortiment
 • Unieke oplossingen

Zoek je een 1 fase of 3 fase EMAT groepenkast?

EMAT groepenkast 1 fase
110 x 220 mm
220 x 220 mm
220 x 330 mm
220 x 550 mm
440 x 330 mm
EMAT groepenkast 3 fase
220 x 220 mm
220 x 330 mm
220 x 550 mm
440 x 330 mm
440 x 550 mm

De 1/3 fase EMAT groepenkast

Twijfel je tussen een 1 fase of een 3 fase groepenkast? De EMAT 1/3 fase groepenkast is de ideale oplossing. De 1/3 fase variant is namelijk al voorzien van een 4-polige hoofdschakelaar en op  1 of 3 fase aan te sluiten. Hierdoor is het niet nodig om extra componenten aan te schaffen en ben je klaar voor de toekomst. Klik op onderstaande button om naar de generator te gaan en je eigen 1/3 fase kast samen te stellen. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze werknemers.

Ga naar de generator


Kenmerken van EMAT
In onderstaande tabel vind je specifieke kenmerken van de EMAT groepenkast. We geven per tabblad een korte toelichting.

Verlengde garantieduur
Binnen de elektrotechnische branche is het gebruikelijk om een garantietermijn van 2 jaar af te geven. Op het merk EMAT wordt 5 jaar garantie gegeven.

De kwaliteit van een EMAT groepenkast.
Regelgeving binnen de elektrotechniek is erg streng. De groepenkasten en bijbehorende componenten voldoen aan alle certificeringen en keurmerken. 

De prijs
EMAT groepenkasten zijn, net als de componenten, scherper geprijsd dan veel concurrerende merken. EMAT heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Het assortiment componenten
EMAT componenten hebben, net als de groepenkasten, een garantieperiode van 5 jaar. Daarnaast levert EMAT aardlekautomaten die slechts één module breed zijn.

EMAT groepenkast kopen?

Alle producten van het merk EMAT zijn verkrijgbaar bij Elektramat. Door te bestellen via onze webshop profiteer je van de volgende voordelen:

 • Groepenkasten worden kosteloos geassembleerd en verzonden. Zo betaal je alleen voor de groepenkast zelf.
 • Betaal de laagste prijs.
 • Elektramat houdt een ruime voorraad EMAT groepenkasten en componenten aan waardoor we altijd snel kunnen leveren.
 • Heb je vragen? Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al je vragen.
 • Alle EMAT groepenkasten worden standaard geleverd zonder onderinvoer. Vergeet, indien gewenst, deze er niet los bij te bestellen.
 • EMAT groepenkasten zijn van de hoogste kwaliteit.
 • Zowel de EMAT groepenkasten als de groepenkast componenten zijn voorzien van KEMA-KEUR.

Een EMAT groepenkast samenstellen.

We hebben een speciaal stappenplan opgesteld dat je duidelijk uitlegd waar je op kunt en moet letten bij het selecteren van de geschikte groepenkast. We kunnen je tijdens dit proces altijd voorzien van informatie en tips. De contactinformatie vind je onderaan de pagina. EMAT groepenkasten stel je vervolgens eenvoudig samen in onze groepenkast generator. Elektramat levert alle grote merken groepenkasten, zo ook de Eaton groepenkast.


EMAT groepenkast met 8 groepen 1 fase

Onderstaande afbeeldingen zijn voorbeelden van hoe de groepenkast er van binnen, maar ook in het geheel uitziet. In de voorbeelden hebben we gekozen voor een 1 fase groepenkast met  8 groepen. Door op onderstaande button te klikken ga je naar de configurator waar je zelf, afhankelijk van je wensen, eventuele toevoegingen of wijzigingen kunt doorvoeren. Vervolgens zullen we de kast kosteloos voor je assembleren en opsturen.

EMAT groepenkast bedraad
Groepenkast EMAT
EMAT groepenkast

 

Ga naar de generator

 

EMAT logoHet merk EMAT

EMAT is een onafhankelijk merk dat zich de laatste jaren geprofileerd heeft binnen de groepenkast branche. EMAT is al sinds 1990 actief op de Europese markt. Alle producten uit het assortiment zijn voorzien van de nodige keurmerken en certificeringen. EMAT wordt aangeboden met 5 jaar garantie, wat het streven naar kwaliteit kracht bij zet.


We helpen onze klanten graag met het zoeken naar de ideale oplossing. Bel 053 711 36 74 voor een direct antwoord, of e-mail naar info@elektramat.nl. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen om je te helpen met de samenstelling van de groepenkast.

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

Inloggen

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 07:00 - 21:00 uur
vr 07:00 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk