Message here Uitloggen
Menu

Coax contactdoos

Een coax contactdoos nodig? Bestel bij Elektramat.nl je tv/fm contactdozen. Hieronder vind je zowel de basiselementen, afdekkingen en de bijbehorende afdekramen. Daarnaast is ook een complete set met alle onderdelen te bestellen. Hirschmann wandcontactdozen zijn van uitstekende kwaliteit en worden door Hirschmann aangeboden met 5 jaar garantie. 

Weergave
Weergave

Hirschmann multimedia

Hirschmann is een producent van communicatietechnologie. De producten van Hirschmann kenmerken zich door kostenefficiëntie, energiebesparing en duurzaamheid. Het bedrijf is in 1924 opgericht in Duitsland en bedient tegenwoordig de gehele Europese markt. Naast consumentenproducten levert Hirschmann ook multimedia systemen en complexe communicatiesystemen aan bedrijven en overheden.

Hirschmann coax contactdoos kopen

Wanneer je een Hirschmann wandcontactdoos bij Elektramat koopt, ben je verzekerd van: 

  •       De laagste prijs
  •       Levering binnen één werkdag
  •       5 jaar fabrieksgarantie
  •       Onafhankelijk en deskundig advies

Kwaliteit coax conctactdoos

De wandcontactdozen van Hirschmann zijn geoptimaliseerd om signaalverlies te minimaliseren. Verder zijn ze uitgerust met de zogenaamde pushlock technologie om kabels snel, gemakkelijk en goed vast te zetten. De montage frames zijn universeel toepasbaar met de bekende merken van in- en opbouw schakelmateriaal. Denk hierbij onder andere aan Busch Jaeger, Gira en Peha.

Tip: Om ongewenste straling tegen te gaan, dienen ongebruikte ingangen van de coax contactdoos afgesloten te worden.

Heb je een vraag over de Hirschmann coax contactdozen? Of een andere vraag? Neem dan contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een e-mail naar [email protected]