Message here Uitloggen
Menu

Coax kabel

Een kwalitatief goede coax kabel heeft een sterke invloed op de beeldkwaliteit van iedere televisie. Storingen rondom de televisie zijn te voorkomen door te kiezen voor goede bekabeling en de bijhorende aansluitmaterialen. Daarom biedt Elektramat.nl je topkwaliteit coax kabels van onder andere Hirschmann, voorzien van Kabel Keur.

De voordelen van Elektramat

 • delivery-truck
  Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
 • box
  Gratis bezorging Vanaf €100,-
 • prijsgarantie
  Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Selecteer een categorie

Wat is een coax kabel

Een coax kabel, ook wel antennekabel genoemd, is een 2-polige kabel die de overdracht van beeld en geluid verzorgt. De kabel bestaat vier onderdelen:

 •       De kern
 •       Kernmantel
 •       Kopermantel
 •       Buitenmantel

Er bestaan grote kwaliteitsverschillen tussen verschillende soorten coax kabel. De eenvoudigste manier om te garanderen dat je voor topkwaliteit kiest, is door te kijken naar het Kabel Keur keurmerk. Alle coax kabels op Elektramat.nl zijn voorzien van Kabel Keur keurmerk.

Coax kabel met Kabel Keur

Kabel Keur is een keurmerk voor alle aansluitmaterialen die gebruikt worden bij de televisie. De bekabeling van de televisie speelt hierbij een grote rol. De laatste jaren zijn er namelijk steeds meer stoorzenders bijgekomen. De belangrijkste vormen van stoorzenders zijn 4G telefoons en zendmasten. Deze stoorzenders opereren op dezelfde frequenties als televisies. Indien je geen hoogwaardige coax kabels hebt, kan het signaal van de stoorzenders interfereren en daardoor kunnen storingen optreden.

Als je kiest voor een coax kabel met een Kabel Keur keurmerk, weet je zeker dat de producten voldoen aan strenge producteisen. Deze producten worden door een onafhankelijk partij getest.

Nog vragen over coax producten? Neem dan contact met ons op via nummer 088 - 51 11 600 of stuur een mail naar [email protected].