• Gratis verzending vanaf €100
  • Verzending binnen 24 uur
  • Laagste prijsgarantie

Schakelmateriaal

Op Elektramat.nl vindt u een ruim en divers assortiment elektra schakelaars, centraalplaten, stekkers en stopcontacten. Schakelmateriaal is verkrijgbaar in een aantal merken, stijlen en kleuren. Elektramat.nl biedt u onder andere schakelmateriaal van diverse bekende merken zoals EMAT schakelmateriaal, Busch Jaeger, Jung, PEHA schakelmateriaal, Berker en Gira schakelmaterialen.

Maak zelf de keuze welk merk het beste bij uw wensen past en bestel direct online. Wilt u echter graag zeker weten dat u de producten met de juiste kleurcode bestelt? Klik hier voor de merken en bijhorende RAL nummers/kleuren schakelmateriaal. Weet u echter al wat u nodig heeft? Maak hieronder de keuze uit het gewenste merk of type product.

EMAT schakelmateriaal EMAT schakelmateriaal KlikAanKlikUit KlikAanKlikUit Busch Jaeger Busch Jaeger JUNG JUNG PEHA PEHA Berker Berker Gira Gira Schneider Schneider Niko Niko CEE Form CEE Form Montage en afdekplaat Montage en afdekplaat Perilex Perilex Stekkers Stekkers Wasmachine schakelaar Wasmachine schakelaar Tafelcontactdoos Tafelcontactdoos Vloerstopcontact Vloerstopcontact Spatwaterdicht Spatwaterdicht Trappenhuisschakelaar Trappenhuisschakelaar Dimmer Dimmer

Elektra online beschikbaar in diverse varianten schakelmateriaal

Naast de bekende merken schakelmaterialen hebben wij voor u ook verschillende soorten stekkers, CEE form stekkers en wandcontactdozen, perilex en veel meer. Ook diverse KlikAanKlikUit schakelmaterialen bestelt u bij Elektramat.nl.

De varianten en stijlen verschillen per merk. PEHA producten zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in de kleuren crème en wit, maar eveneens in Badora wit, Dialog levend wit en Aura levend wit. Naast de verschillende stijlen, bieden wij ook opbouw schakelmaterialen aan met de daarbij bijbehorende basiselementen.

Stijlvolle stopcontacten en blindplaten

Schakelmateriaal is niet alleen functioneel, maar kan ook voor een zeer stijlvolle uitstraling zorgen bij u thuis en/of op kantoor. Een dimmer in de kleur antraciet of een rood afdekraam, voor iedere situatie, iedere stijl en iedere woning leveren wij u de juiste producten.

De onderdelen voor het schakelen van verlichting of het component om de stekker van een stofzuiger in de pluggen, kunnen zeer mooi weggewerkt worden of juist in het oog springen. U richt uw ruimte in met het grote en diverse aanbod schakelmateriaal.

Huidige wandcontactdozen vervangen?

In een situatie waarbij uw woning opgeknapt gaat worden, maar de huidige materialen wel bevallen, of een nieuwe woning van schakelmateriaal voorzien dient te worden, neemt u dan contact met ons op.

Schets uw situatie en geef aan wat er bij u in de woning aanwezig is/dient te zijn en wij zullen u van de beschikbare merken de betreffende varianten aan bieden om uw woning zo goed mogelijk op te knappen. Schakelmateriaal kan de uitstaling van uw woning extra glans geven!

Wat heb ik nodig bij de vervanging een wandcontactdoos?

Wanneer u beslist om uw huidige schakelaars of stopcontacten te vangen, heeft u diverse onderdelen nodig. Hieronder schetsen wij u wat u nodig heeft voor de vervanging van een inbouw stopcontact.

Allereerst heeft u een inbouw stopcontact nodig, waarbij u ook kunt kiezen voor een variant met kinderbeveiliging. Vervolgens heeft u een afdekraam nodig. In de muur heeft u een inbouwdoos nodig waarin het stopcontact geplaatst kan worden. Voor de aansluiting heeft u een blauw en bruin aansluitdraad nodig. Heeft u echter een geaard stopcontact, dan is er ook een geel/groen aansluitdraad aanwezig.

Aarzel niet om uw schakelmateriaal bij Elektramat aan te schaffen. Wij zorgen er voor dat u de juiste schakelmaterialen bestelt en deze op het juiste moment geleverd krijgt.

Schakelmateriaal installeren

Het is belangrijk dat schakelmateriaal goed en veilig wordt geinstalleerd. Elektramat heeft handleidingen en aansluitschema's voor het installeren van schakelmateriaal. Als het met behulp van een handleiding niet lukt om uw onderdelen te installeren, dan kunt u het beste een installateur inschakelen. Veiligheid staat te allen tijde voorop. Wij bieden u de volgende handleidingen en aansluitschema's:


Staat het artikel dat u zoekt er niet bij? Kijk dan in onze kennisbank of het juiste artikel erbij staat.

Heeft u nog vragen over schakelmateriaal of over het installeren van de materialen? U kunt dan telefonisch contact opnemen via nummer 053 711 36 74 of een mail sturen naar info@elektramat.nl 

Nieuw bij Elektramat?

Maak eenvoudig uw eigen account aan!

Registreren

  Inloggen 

Winkelwagen

Elektramat.nl

Wethouder Beversstr. 189
7543BK  Enschede
Nederland

Openingstijden:
ma - do 08:30 - 21:00 uur
vr 08:30 - 17:00 uur
za 08:30 - 12:30 uur

Telefoon: 053 711 36 74
Fax: 084 737 26 73
Whatsapp: 06 32 27 14 27
info@elektramat.nl

Webshop Keurmerk

Volg ons hier ook

FacebookLinkedInTwitterGoogle Plus