Message here Uitloggen
Menu

Schneider-Merten spatwaterdicht

Op zoek naar spatwaterdicht schakelmateriaal? Dan heb je bij Schneider-Merten meer dan genoeg keuze. Onder de categorieën worden de toepassingsmogelijkheden van de verschillende lijnen uitgelegd. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen voor een vrijblijvend advies.

De voordelen van Elektramat

  • delivery-truck
    Binnen 24 uur Thuis of op de bouwplaats
  • box
    Gratis bezorging Vanaf €100,-
  • prijsgarantie
    Laagste prijsgarantie Altijd de goedkoopste

Schneider-Merten Aquastar

Merten Aquastar is, naast ontzettend goed bestand tegen vocht, ook breed toepasbaar in situaties waarbij de temperatuur sterk kan dalen. Met speciale velden voor etiketten kun je de toepassingen eenvoudig onderscheiden.  Schneider-Merten Mureva Styl opbouw IP55

Mureva Styl IP55 is eenvoudig te installeren en kan worden toegepast in situaties waarbij het materiaal in aanraking kan komen met vocht. Denk hierbij aan de keuken, het washok of de badkamer. Het materiaal is tevens ook goed bestand tegen stof en oliën.


Schneider-Merten Slagvast

Schneider-Merten Slagvast schakelmateriaal is het schakelmateriaal dat geplaatst wordt in de zwaarst denkbare omstandigheden. Situaties waarbij het in aanraking komt met kou, vocht, stoffige plekken of zelfs mechanische belastingen. Dat is waar dit schakelmateriaal het best tot zijn recht komt. Zelfs onder de meest barre omstandigheden garandeert dit schakelmateriaal een lange levensduur.


Schneider-Merten Agrar

Schneider-Electric Agrar is praktisch schakelmateriaal gericht op oplossingen voor de agrarische sector. In situaties waar de onderdelen in aanraking komen met ammoniak of andere chemische stoffen, is hoogwaardig slijtvast schakelmateriaal van ongekende waarde. Met Agrar schakelmateriaal worden kortsluitingen of kabelbranden voorkomen.


Vragen over Schneider-Merten opbouw producten? Neem contact op voor een passend advies. Je kunt ons het snelst bereiken via de live chat rechts onderin je scherm. Bellen mag ook naar 088 - 51 11 600 of mailen naar [email protected]. We helpen je graag.